Noutăți și comunicate

Dimitri's Bats lansează un nou single - Titanic

2 iulie 2021
Dimitri's Bats lansează un nou single - Titanic
Dimitri's Bats au lansat piesa ”Titanic” - un nou single de pe viitorul material de studio al trupei. ”Titanic" este o poveste de dragoste, care s-a stins in timp, mai putin pentru protagonist, a carui dorinta “still goes on”, insa singurele momente cand isi mai poate reintalni dragostea este atunci cand viseaza.

Dimitri`s Bats- Titanic (official video)
https://youtu.be/a44jXuweNa8
Videoclipul spune povestea de dragoste dintre un Jack si o Rose, cu un final diferit si interpretabil pentru fiecare in parte. In clip joaca Razvan Nitu si Laura Petrisan si a fost filmat si regizat de Sonia Ciocan si Radu Osaciuc pe o plaja pustie din Romania.


Piesa este disponibila pentru streaming si download pe toate platformele de distributie digitala: https://dimitrisbats.hearnow.com/

Dimitri's Bats cântă rock alternativ cu influențe electro-pop. Influențați de artiști precum Anderson. Paak, Jacob Collier, alt-J sau Tyler the Creator, trupa are o abordare eclectică ce se potrivește perfect atât live pe scene de festival sau de club cât și pe dancefloor în nopți târzii.

Cu un EP de debut, „Mess”, lansat în toamna lui 2018, Dimitri’s Bats lucrează acum la noi piese pentru un viitor material de studio.

https://fb.com/dimitrisbatsofficial
https://instagram.com/dimitrisbatsofficial/


Evenimente recomandate

Top