Noutăți și comunicate

Dimitri’s Bats feat. Muse Quartet lansează un live video a single-ului emblematic 'Cold'

30 octombrie 2020
Dimitri’s Bats feat. Muse Quartet lansează un live video a single-ului emblematic 'Cold'

La începutul anului, în februarie, Dimitri’s Bats au împărțit scena cu Muse Quartet la teatrul Metropolis din București în cadrul seriei de concerte MUSEcology. Azi trupa lansează un live video din acel concert, o versiune nouă a single-ului emblematic "Cold", prima piesă de pe primul material discografic al trupei.

Dimitri's Bats feat. Muse Quartet - Cold (Live at Metropolis Theatre)

https://www.youtube.com/watch?v=jdbIrzkX98s
Concertul alături de Muse Quartet a fost o premieră pentru formația Dimitri’s Bats:

Până acum nu am mai avut așa o experiență: eram într-un teatru, îmbrăcați la costum, lumea stătea cuminte pe scaune, o atmosferă total diferită față de ce eram noi obișnuiți din scenele de cluburi și de festivaluri. Totul a ieșit mult peste așteptările noastre, a fost incredibil
spune Radu Osaciuc, solistul trupei.

De aranjamentele pentru cvartet ale piesei s-a ocupat Dan Georgescu, iar filmarea este realizată de Sonia Ciocan și Bogdan Marinescu.


Dimitri’s Bats sunt o apariție proaspătă pe scena indie/rock românească, cu o abordare eclectică între dancefloor și riff-uri alternative. EP-ul "Mess", primul material de studio al trupei, a fost lansat în toamna lui 2018 și a fost promovat prin single-uri precum "Cold", "Bottom of the Ocean", "Dancing and Falling" sau "Just a Little Bit". EP-ul "Mess" este disponibil pentru streaming și download pe toate rețelele de distribuție digitală:
https://smarturl.it/mess-ep

https://www.instagram.com/dimitrisbats
https://www.facebook.com/dimitrisbatsofficial/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top