Noutăți și comunicate

Diana Krall, senzatia jazz la Sala Palatului, cu „Glad Rag Doll”

11 iunie 2013
Diana Krall, senzatia jazz la Sala Palatului, cu „Glad Rag Doll”
Vă reamintim că duminică, 30 iunie 2013, Diana Krall revine la București, la Sala Palatului, într-un concert de promovare al celui mai recent album al său, "Glad Rag Doll". Spectacolul este organizat de Events.

Diana Krall a vândut peste șase milioane de albume în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiștilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vânduți artisti ai timpului ei și singura cu opt albume ce au debutat pe poziții fruntașe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy și opt premii Juno, nouă Discuri de Aur, trei de Platină, și șapte cotate Multi-Platină. "Glad Rag Doll", cel mai recent album al său, s-a lansat la finele lui 2012, în octombrie. Discul include contine coveruri de excepție ale unor melodii din anii 20' - 30', piese de pe viniluri cu 78 de rotatii pe minut. Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, deținător al unui Academy Award, și cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston asupra fetelor Follies Ziegfeld din anii "˜20.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 450 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sa 100 lei, în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Sursa : Events


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă