Noutăți și comunicate

Diamonds Are Forever - prima trupa rock din Romania care ajunge pe marele ecran

20 februarie 2013
Diamonds Are Forever - prima trupa rock din Romania care ajunge pe marele ecran
Trupa rock din Cluj-Napoca, Diamonds Are Forever, a lansat în cursul anului trecut primul material DVD al unei trupe metal produs în totalitate de ei, din România, în regia lui Dorin Marcu (toboșarul trupei). Anul acesta fac un pas important și oferă publicului șansa să vadă acest material pe marele ecran. Aceast eveniment are loc în premieră națională, la Cluj-Napoca, în cadrul cinematografului Victoria (B-dul Eroilor Nr.51) în data de 27 februarie 2013 ora 20:00.

DVD-ul intitulat "Bridges Are Born" este de fapt un dual disk DVD: un disc conținând un concert live al băieților, filmat profesionist, precum și un al doilea disc ce conține un documentar biografic filmat pe parcursul unui an de zile. Astfel, veți avea ocazia să vedeți acest documentar precum și 3 piese din concertul live.

Trupa Diamonds Are Forever

Proiecția va începe la ora 20:00, existând un moment de Q&A prin care puteți discuta direct cu membrii trupei și cei implicati în acest amplu proiect. De asemenea va exista inclusiv posibilitatea achiziționării acestui material, care în acest moment este în ediție limitată.


Mai multe informații găsiți pe pagina lor de Facebook : http://www.facebook.com/diamondsareforeverband

Fragment concert live: http://www.youtube.com/watch?v=_Mj3KAvMUpU

Până atunci îi puteți vedea live în Cluj-Napoca fiind invitați speciali în seara premierei filmului românesc "Rocker" în data de 22 februarie 2013 la Casa Tiff (Cluj-Napoca) sau intrați pe pagina lor oficială și vedeți toate concertele lor. http://www.diamondsareforeverband.com

Sursa : Empiric3


Evenimente recomandate

Top