Noutăți și comunicate

Diamonds Are Forever continua seria de concerte de promovare a albumului

12 - 13 august 2017
Diamonds Are Forever continua seria de concerte de promovare a albumului
Pe 12 si 13 august 2017, Diamonds Are Forever concerteaza la Cluj si respectiv Rasnov, in cadrul seriei de concerte pentru promovarea albumului Melanism printr-un nou turneu in zona Balcanilor, dar si in tara. Multe dintre aceste concerte sunt impreuna cu o formatie bine cunoscuta a genului din Marea Britanie - Napoleon - aflata si ea in turneu de promovare european.Daca nu ati avut ocazia sa ii vedeti in cadrul festivalului Electric Castle sau evenimente anterioare, timpul este de partea voastra. Formatia urmeaza sa concerteze in Timisoara, Cluj si Rasnov (in cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest)

Melanism este ultimul album al formatiei, fiind lansat la inceputul acestui an. De atunci formatia s-a axat pe promovarea acestui material prin turnee atat in tara dar si in Europa. Din punct de vedere al stilului abordat, albumul contine o multime de influente, mergand de la parti ambientale, foarte melodice, de post-rock pana la stilul, in forta, deja definit de Diamonds Are Forever.

https://www.youtube.com/watch?v=a45tLqw1NUE

Napoleon sunt o formatie in plina ascensiune din Marea Britanie aflata intr-un turneu de promovare al albumului in zona estica a Europei. Diamonds Are fOrever vor avea ocazia sa le fie alaturi in concerte in tari precum: Croatia, Bosnia Hertegovina, Serbia si nu in ultimul rand Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=l_zFDVcn_fw

Ambele trupe vor sustine un concert in Cluj-Napoca pe data de 12 August. Puteti urmari evenimentul aici: https://www.facebook.com/events/1114760345292458

Biletele pot fi achizitionate in reteaua IaBilet: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-diamonds-are-forever-29473/

Datele oficiale ale turneului:
04.08 Timisoara, La Capite (alaturi de Implant pentru Refuz)
06.08 Dakovo, CRO
07.08 Pale, BA
08.08 Sarajevo, BA
09.08 Belgrade, SER
12.08 Cluj-Napoca, RO
13.08 Rasnov, (Rockstadt Extreme Fest)

Alte evenimente viitoare le puteti urmari direct pe pagina de facebook a formatiei:
https://www.facebook.com/diamondsareforeverband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă