Noutăți și comunicate

Detalii trupe si program Artmania Festival 2011 la Sibiu

15 iunie 2011
Detalii trupe si program Artmania Festival 2011 la Sibiu
Festivalul ARTmania din cetatea Sibiului are loc in perioada 8-14 august 2011.


Ajuns la cea de-a sasea editie, festivalul prezinta un program cultural bogat si diversificat, adaptat publicului si atmosferei cetatii medievale prin concerte, expozitii si evenimente speciale dedicate artelor frumoase timp de sapte zile in luna august.


Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri, 12 august 2011 si sambata, 13 august 2011. Artistii internationali confirmati pana acum sunt: Tarja, Helloween și Lacrimas Profundere pentru ziua de vineri; Lacuna Coil, Sonata Arctica și Republica pentru ziua de sambata.



Tuborg, marca cunoscuta pentru implicarea si devotamentul sau in sfera muzicala, va fi si in acest an berea oficiala a festivalului. Parteneriatul incheiat in 2010 continua si promite fanilor ARTmania pe langa muzica de cea mai buna calitate si alte surprize si atractii marca Tuborg.



Prin platforma TuborgSound, portalul muzicii romanesti care conteaza, Tuborg este intotdeauna alaturi de iubitorii muzicii de calitate, iar sustinerea festivalului ARTmania este continuarea fireasca. In Piata Mica, publicul festivalului ARTmania se va delecta cu surprizele pregatite de Granini. Campania Ziua Nationala a Fructelor va fi continuata si la Sibiu in cadrul festivalului ARTmania.


Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al festivalului http://www.artmaniafestival.ro/



Sursa: ARTmania - http://www.artmaniafestival.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top