Noutăți și comunicate

Detalii tehnice si de acces la concertul Bon Jovi in Piata Constitutiei din Bucuresti

8 iulie 2011
Turneul "The Circle" al trupei Bon Jovi a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010. Cu o productie impresionanta si o armata de oameni care se ocupa ca fiecare concert sa se desfasoare in cele mai bune conditii, Jon Bon Jovi si trupa sa se vor prezenta pe 10 iulie 2011 in fata publicului roman in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Demarat in februarie 2010, acest turneu se apropie vertiginos de Bucuresti. Productia concertului de la Bucuresti este asigurata de peste 500 de persoane din care 200 de pe toate meridianele globului.

Biletele de concert au preturi de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle) si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe http://www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

Turneul utilizeaza 4 scene identice care calatoresc in cascada pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de cateva zile, intrucat productia unui singur show dureaza aproape o saptamana (lucrarile in Piata Constitutiei au inceput imediat dupa incheierea Rock The City). Pentru a transporta intregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

Scena, cu un design creat special pentru turenul "The Circle" are 54 de metri latime si 25 de metri adancime. Pe scena va exista un ecran cu o latime de aproximativ 40 de metri inscris in arcul scenei. Puterea instalatiei de sunet depaseste 15.000 wati iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizeaza generatoare care consuma peste 1800 litri de motorina.

Echipa de productie a turneului compusa din aproximativ 200 de persoane contine cetateni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi si americani.

Un numar de 10 microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de productie iar top managementul turneului Bon Jovi este transportat cu o flotila de autoturisme de lux Mitsubishi.

Prognoza meteo este favorabila, pentru 10 iulia anuntandu-se vreme frumoasa, cer senin si temperaturi de aproximativ 36 grade Celsius.

Pe 10 iulie publicul va avea acces in Piata Constitutiei incepand cu orele 16:00. Accesul se va realiza prin doua porti pozitionate pe Bd. Libertatii in extremitatile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la Peluze in Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porti. Celor cu bilete in tribunele VIP A1, respectib B1 li se recomanda  accesul prin portile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor). Celor cu bilete in tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomanda accesul prin portile dinspre Calea 13 Septembrie.

Accesul publicului nu este permis cu aparate foto sau de inregistrare audio-video, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, mediacmente de orice fel (doar daca au asupra lor reteta medicala care confirma necesitatea consumului).

Achizitionarea de produse in incinta locatiei concertului Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumparate de la casieriile special amenajate de Piraeus Bank. Dorim sa atentionam publicul ca jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului.Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă