Noutăți și comunicate

Detalii despre un nou album Garbage, oferite de Steve Marker in exclusivitate la Rock FM

11 iunie 2019
Detalii despre un nou album Garbage, oferite de Steve Marker in exclusivitate la Rock FM
Va reamintim ca trupa Garbage va sustine sambata, 29 iunie 2019, un concert la Arenele Romane. Cu aceasta ocazie, Alin Dinca de la Rock FM a stat de vorba cu Steve Marker, chitaristul trupei.

In cadrul interviului, Steve a vorbit despre revenirea in Romania, drumul parcurs de la infiintare pana in prezent dar si a oferit si cateva detalii despre un nou material care ar putea fi lansat la inceputul anului urmator.

"Lucram la un disc nou. Avem multe idei. Insa nu o sa fie lansat in 2019. Cred ca mai sigur la inceputul lui 2020. Avem niste piese incredibile. Suntem foarte incantati si nerabdatori sa le ascultati si voi. Mai este putin. O sa ne adunam la studio si vom incepe sa facem treaba."

Interviul complet poate fi citit aici: https://www.rockfm.ro/muzica/10970/Steve-Marker-GARBAGE-a-oferit-un-interviu-in-exclusivitate-pentru-ROCK-FM


Informații despre trupa Garbage

Garbage au peste 25 de ani de activitate, timp in care au experimentat cu genuri dvierse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge. Garbage este genul de formatie in care fiecare membru compune si este implicat in orice detaliu ce tine de actul artistic al trupei. Poate si din acest motiv componenta formatiei este neschimbata.

Cu cele 6 albume de studio lansate au atins vanzari de peste 17 milioane si au primit pana acum 18 Discuri de Platina, 10 Discuri de Aur si 1 Disc de Argint. Muzica lor le-a adus 7 nominalizari la Premiile Grammy, 2 nominalizari la BRIT Awards si peste 10 nominalizari la MTV Awards.

Formatia a ajuns rapid in preferintele fanilor, primul lor turneu mondial avand loc la doar doi ani dupa infiintare, in 1995 si a durat mai mult de 1 an de zile timp in care au sustinut concerte in America de Nord, Asia, Europa si Australia, In toata aceasta perioada au cantat alaturi de formatii precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin' Criminals sau Placebo.

In cei 26 de ani de activitate, Garbage a sustinut concerte in America de Nord si America Latina, in Europa si Africa, in Australia si in Asia, petrecand peste 5 ani in turnee.

Inspirati de artisti precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, dupa 26 de ani de scena Garbage a ajuns actul artistic care la randul sau inspira alte formatii.

Biletele pentru concertul Garbage au urmatoarele preturi:

- Presale: 110 lei Cat C, 150 lei Cat B, 205 lei Cat A + taxe 5 lei

- La acces: 130 lei Cat C, 170 lei Cat B, 220 lei Cat A

Cat A - cu loc pe scaun in sectoarele K si E. Include bratara textila cu artistul, poster color si acces in locatie cu 30 de minute inainte

Cat B - fara loc, in fata scenei. Include bratara textila cu artistul

Cat C - cu loc sau fara loc in spatele categoriei B, in Arena

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga taxa de 5 lei.

Pentru acest show datorita configuratiei speciale a evenimentului, se pun in vanzare doar 3500 de bilete. Numarul de bilete din Cat A si Cat B e limitat la 500 de bucati din fiecare categorie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top