Noutăți și comunicate

Detalii despre noul album Iced Earth, 'Dystopia'

29 iulie 2011
Formația americană Iced Earth va lansa, pe 17 octombrie în Europa și 18 octombrie în SUA, noul album discografic intitulat Dystopia. Acesta include 12 piese și vine la o distanță de 3 ani de precedentul material, The Crucible Of Man, din 2008.

Dystopia va fi lansat prin Century Media Records și va marca debutul solistului Stu Block (Into Eternity) care s-a alăturat grupului după plecarea lui Matt Barlow.


1-DetaliidesprenoulalbumIced_31954.jpeg

Tracklisting Dystopia:
Dystopia
Anthem
Days of Rage
Soilent Green
V
Boiling Point
Anguish of Youth
Iron Will
Dark City
End of Innocence
Equilibrium
Tragedy & Triumph


Americanii de la Iced Earth ajung pentru prima dată în România!
Iced Earth va ajunge pentru prima oară în România într-un concert prezentat de Medien Holding Events și recomandat de revista Maximum Rock (producător eveniment: Nelu Brîndușan) în cadrul turneului european care va avea loc în toamana acestui an. Evenimentul va avea loc la The Silver Church Club din București în data de 22 noiembrie 2011, începând cu ora 19:30. În deschiderea americanilor vor evolua alte două formații care vor fi anunțate în perioada următoare. Este posibil ca una dintre aceste formații invitate în deschidere să fie din România.

Concertul Iced Earth este primul eveniment de club organizat de către Medien Holding Events și se desfășoară sub deviza Rock la Maximum, care va include în perioada următoare alte concerte cu formații mult așteptate de către publicul amator de sonorități rock.

Iced Earth este o formație reprezentativă pentru scena metal americană; a fost înființată în 1985, în Tampa, Florida, iar creierul acestei trupe este chitaristul și compozitorul Jon Schaffer.

Iced Earth 2011:
Jon Schaffer - chitară ritmică, backing vocals
Stu Block - voce
Troy Seele - chitară, backing vocals
Freddie Vidales - bass, backing vocals
Brent Smedley - tobe


2-DetaliidesprenoulalbumIced_10480.jpeg http://www.promusicprod.ro/icedearth


Biletele, limitate la 600 de bucăți, se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
75 lei pentru primele 150 bucăți
85 lei pentru următoarele bilete, până la data de 21 noiembrie 2011
90 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 22 noiembrie 2011. Acestea se achiziționează doar la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.

Fanii înfocați ai formației au opțiunea de a-și achiziționa bilete VIP; acestea includ întâlnire cu membrii trupei, fotografii și multe altele, direct de pe pagina web a formatiei http://www.icedearth.com.


Evenimente recomandate

Top