Noutăți și comunicate

Detalii despre concursul de talente Hard Rock Rising 2017

3 martie 2017
Detalii despre concursul de talente Hard Rock Rising 2017
In curand incepe concursul internațional Hard Rock Rising în România, care și în acest an le oferă tinerilor artiști șansa să se lanseze într-o carieră de succes. Marele câștigător va avea oportunitatea unică de cânta pe Hard Rock Stadium din Miami, iar toți ceilalți finaliști vor primi $1, 000 USD, un premiu oferit de Fender și 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip.

“Hard Rock Rising este o competiție globală unică, ce oferă artiștilor șansa să își facă talentul cunoscut și să între în contact cu fanii.” a spus Shailyne Berges, Marketing Manager la Hard Rock International. “Muzicieni din 70 de țări au luat parte la ediția din 2016, iar fanii din întreaga lume au exprimat peste 175.000 de voturi. Competiția din acest an va fi cel puțin la fel de puternică și abia așteptăm să îi dăm câștigătorului startul pe drumul spre succes, printr-o apariție pe stadionul Hard Rock, în fața câtorva mii de oameni.”

Ediția de anul trecut s-a derulat și în România, a reunit 9 trupe, iar câștigătorul pentru Hard Rock Cafe București a fost trupa Fine Gentlemen.

Înscrierile din acest an se fac online pe HardRockRising.com, în perioada 2 - 29 martie 2017. După înscriere, participanții vor primi un link URL unic, pe care sunt invitați să îl distribuie pe platformele de socializare online, pentru a-și încuraja fanii să îi voteze. Perioada în care se pot exprima voturile online este cuprinsă între 1 - 6 mai 2017.

Artistul sau trupa care va dobândi cel mai mare număr de voturi online va fi câștigătorul unui „permis de liberă trecere” și va intra direct în finala națională a concursului. Alți 3 finaliști vor fi selectați de echipa Hard Rock Cafe. Pe 24 mai un juriu format din reprezentanți ai industriei muzicale din România va desemna câștigătorul, în cadrul unui concurs live, derulat pe scena din Hard Rock Cafe București.

Apoi, un juriu format din profesioniști și celebrități din muzica internațională va selecta, din rândul câștigătorilor locali, patru finaliști regionali și un câștigător al marelui premiu. Toți vor primi 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip și un premiu oferit de Fender Instruments.

Marele câștigător va avea șansa de a cânta pe Hard Rock Stadium în pauza unui meci de mare audiență și va beneficia de producția unul videoclip profesional, ce va fi difuzat în rețeaua video Hard Rock Cafe din toată lumea.

HARD ROCK RISING este cea mai mare competiție muzicală mondială, ajunsă în acest an la a șaptea ediție și derulată în 125 de locații Hard Rock Cafe din lume.
Este organizată în parteneriat cu ReverbNation, liderul mondial ce oferă muzicenilor independenți mijloacele necesare pentru a se ocupa de fiecare aspect al carierei lor.

Platforma ReverbNation, unică în lume, include o comunitate de 4 milioane de artiști, din 100 de țări și dă muzicienilor încă neconsacrați oportunitatea de a-și propulsa cariera la un nou nivel, prin apariția în fața publicului din toată lumea.


Pentru regulamentul complet și restaurantele participante vizitați http://www.HardRockRising.com.




Evenimente recomandate

Top