Noutăți și comunicate

Detalii cu privire la regulile de acces public la Metal All Stars - Romexpo

20 martie 2014
Detalii cu privire la regulile de acces public la Metal All Stars - Romexpo
Mai sunt doar câteva zile până când titanii metalului vor concerta în București în blockbuster-ul Metal All Stars. Pe 24 martie 2014, la Romexpo, are loc, în premieră, un show de amploarea unui festival, care va reuni pe aceeași scenă nume legendare ale rock-ului, personalități deja intrate în istoria mondială a muzicii:
- Phil Anselmo (Pantera),
- Zakk Wylde (Black Label Society, ex-Ozzy Osbourne),
- Max Cavalera (ex-Sepultura, Soulfly),
- Joey Belladonna (Anthrax),
- Udo Dirkschneider (ex-Accept, Udo),
- Cronos (Venom),
- Nick Menza (ex-Megadeth),
- Rob Blasko (Ozzy Osbourne),
- Ross the Boss (Manowar),
- Jon Donais (Anthrax),
- Aaron Rossi (Ministry, Prong),
- Jesse Bilson,
- Jasin Todd (Shinedown),
- Brian Fair,
- Matt Bachand (Shadows Fall) și
- Kobra Paige (Kobra and The Lotus).

Fanii vor asculta live piese ale trupelor Pantera, Sepultura, Accept, Anthrax, Shadows Fall, Venom și multe altele. Dezlănțuirea supremă va avea loc în finalul evenimentului, când, în premieră, starurile metal își vor uni forțele într-un Metal All Star jam de proporții.

Organizatorii recomandă publicului să vină din timp la eveniment și să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru a evita orice situație neplăcută. Accesul se va face începând cu ora 18.00. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incita pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Va fi strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

Metal All Stars - 24 martie, ora 19.30, Romexpo, Pavilion Central! Va fi spectacol și stare de spirit, un show exploziv, cu 4 ore de muzică înscrisă deja în istorie.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Germanos, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.

În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa la prețurile: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc).

Eveniment organizat de Phoenix Entertainment și recomandat de Rock Fm, Coca-Cola și Ciuc Music.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top