Noutăți și comunicate

Detalii, book signing si reguli de acces la concertul Behemoth

20 aprilie 2015
Detalii, book signing si reguli de acces la concertul Behemoth


Marti, 21 aprilie 2013, sunteti invitati in Club Colectiv alaturi de Behemoth, Bolzer si Thaw la ultimul warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2015 !Accesul publicului se face incepand cu ora 18:30 iar bilete la pretul de 70 de lei gasiti si la intrare in limita locurilor disponibile. Pana in concert, bilete gasiti pe iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, Perfect Tour, Iq Box, ZebraPay) dar si pe eventim.ro si in reteaua Eventim.

Accesul cu aparate foto sau de filmat profesionale sau semiprofesionale este strict interzis. De asemenea, fumatul in club este interzis.Incepand cu ora 15:00 la Hotel Capitol de pe Calea Victoriei (vis-a-vis de Cercul Militar), solistul trupei Behemoth, Nergal, va oferi autografe pe noul sau volum "Confesiunile unui eretic". Cartea va fi disponibila la vanzare inainte si in timpul conferintei la pretul de 100 de lei. De asemenea, atat la sesiunea de autografe cat si la concert, puteti gasi afise color format A2 la pretul de 10 lei.

La concert, trupa va veni cu mult merch asa ca veniti pregatiti. Berea Ciuc are pret special ca la toate concertele de club Metalhead din Colectiv: 6 lei pentru Ciuc la sticla la 0.5.

Nu stim inca daca trupa va avea vreme sa stea la un meet & greet cu fanii dupa concert.Programul showului este urmatorul:

Open Doors: 18:30
Thaw 19:30
Bolzer 20:25
Behemoth 21:40Multumim Ciuc Premium, Hardcore Security si Rock Fm !

Va asteptam !Evenimente recomandate

Top