Noutăți și comunicate

Detalii BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL in Kulturhaus

6 iunie 2011
Detalii BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL in Kulturhaus
Va reamintim ca marti, 14 iunie 2011, are loc in Kulturhaus din Bucuresti concertul BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL.

Dupa o perioada sabatica de jumatate de an, DonisArt isi aprinde din nou reflectoarele, pentru a-si intalni prietenii vechi si noi dar si pentru a prezenta in Kulturhaus, peste aproximativ o saptamana, un eveniment select, rarisim, aplicat si adresat cunoscatorilor dar si celor ce doresc sa descopere alte tipuri si exprimari muzicale.

Numele BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL este o legenda vie in scena Dark Wave mondiala iar luna iunie este a doua ocazie in istoria de peste 25 de ani a lui Sam Rosenthal sa cante in Europa. Americanii au raspuns afirmativ invitatiei celebrului festival WGT din Leipzig si apoi vor mai sustine doar doua concerte pe batranul continent, unul la Praga si ultimul la Bucuresti.

Gasiti mai jos teaserul evenimentului din data de 14 iunie, din Kulturhaus:


http://www.youtube.com/watch?v=9njqWEKxoG4

Trupetii vor ajunge in Bucuresti in seara de 13 iunie si vor fi bucurosi sa se lase cuceriti de farmecul noptii in centrul vechi al capitalei. A doua zi vor vizita cateva repere turistice interesante dupa care vor intra in Kulturhaus pentru a pregati cat mai bine concertul pe care il vor sustine peste cateva ore"¦

Sam a oferit ultimele detalii aici:
http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/black-tape-for-a-blue-girl

Incepand cu ora 20:00, in Kulturhaus, va rula inregistrarea video a concertului ROME de la Brasov, din 2008 iar dupa o ora, vor urca pe scena cei trei din BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL. Concertul americanilor se va termina inainte de ora 22.00 dupa care, in functie de timpul si dispozitia celor prezenti, va fi difuzata si inregistrarea video a concertului SPIRITUAL FRONT din cadrul aceluiasi eveniment de la Brasov"¦

Pretul unui bilet este de 30 lei si poate fi achizionat din reteaua Eventim dar si de la intrarea in locatie, in seara evenimentului.

Sursa: Echipa DonisArt.

DonisArt


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top