Noutăți și comunicate

Detalii bilete pentru concertele Forgotten Tomb, Nocturnal Depression si Kistvaen de la Cluj Napoca si Bucuresti

25 iunie 2015
Trupa FORGOTTEN TOMB revine in Romania, de data aceasta in calitate de headliner, urmand sa sustina 2 concerte la Cluj Napoca, in Flying Circus Pub, respectiv Bucuresti in Club Colectiv. Alaturi de acestia pe scenele celor 2 cluburi vor urca francezii de la NOCTURNAL DEPRESSION, trupa ce vine in premiera in Romania si bucurestenii de la KISTVAEN.

Concertele vor avea loc sambata, 24 Octombrie 2015 la Cluj Napoca, respectiv duminica, 25 Octombrie 2015 la Bucuresti.Biletele pentru ambele evenimente vor fi disponibile incepand de luni, 29 Iunie 2015 pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos, acestea putand fi procurate la urmatoarele preturi:

  • 40 RON pana in data de 24 Octombrie (pentru concertul din Cluj Napoca), respectiv 25 Octombrie (pentru concertul din Bucuresti)
  • 50 RON in ziua concertelor.Paginile oficiale ale evenimentelor:

24.10.2015, Cluj Napoca @ Flying Circus Pub:
https://www.facebook.com/events/1441794212804510/

25.10.2015, Bucuresti @ Colectiv:
https://www.facebook.com/events/1593396444233127/(1) Detalii_bilete_pentru_concerte_lL2AvttU71.jpg

Forgotten Tomb revin in Romania dupa concertul sustinut la Bucuresti in 2010, urmand sa isi promoveze cel mai nou material de studio – “Hurt Yourself and the Ones You Love”.

Trupa a fost infiintata in 1999 de catre Herr Morbid ca un proiect Depressive Black Doom Metal, influentat de vechiul KATATONIA, PARADISE LOST sau BURZUM.

In peste 15 ani de activitate, italienii au lansat 8 albume, ultimul material discografic fiind "Hurt Yourself and the Ones You Love", album ce a fost lansat la inceputul acestui an prin casa de discuri Agonia Records.(2) Detalii_bilete_pentru_concerte_3HOUVj239.jpg

Nocturnal Depression vin pentru prima data in Romania, urmand sa isi promoveze albumul lansat anul acesta “Spleen Black Metal”.

Trupa a fost infiintata in anul 2004 de catre H. Suizid si Lord Lokhraed devenind in scurt timp una din cele mai importante trupe de depressive black metal din scena internationala.

In cei peste 10 ani de activitate trupa a lansat 7 albume de studio, ultimul material discografic "Spleen Black Metal" fiind lansat la inceputul acestui an.(3) Detalii_bilete_pentru_concerte_voe4LNMlZ.jpg

Kistvaen a fost fondata in 2008 si de atunci a pasit pe urmele unor grupuri internationale renumite ca Shining, Bethlehem si Silencer, gasindu-si, insa, propriul drum si creand ceva original.

Cu 2 albume de studio lansate pana in prezent, "Unbekannte" respectiv "Desolate Ways", materiale ce au primit recenzii excelente din partea publicului si presei deopotriva, Kistvaen este in momentul acesta una din cele mai respectate trupe ale scenei underground in Romania.

Albumul "Desolate Ways" a fost inregistrat si mixat la Raza Studio (http://www.razastudio.ro) din Bucuresti, de catre Alex Dragomir. Masterizarea a fost realizata in Suedia, la Stockholm, de catre Mats "Limpan" Lindfors in celebrul studio The Cutting Room (http://www.cuttingroom.se).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top