Noutăți și comunicate

Detalii bilete, acces public, restrictii de circulatie la concertul Iron Maiden

22 iulie 2013
Detalii bilete, acces public, restrictii de circulatie la concertul Iron Maiden
Pe 24 iulie 2013, în Piața Constituției, grupul britanic IRON MAIDEN prezintă, în premieră în România, grandiosul show desfășurat sub egida turneului Maiden England. În deschidere vor concerta grupurile VOODOO SIX și ANTHRAX.

Organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Events și D&D East Entertainment, au oferit ultimele informații legate de vânzarea de bilete și accesul publicului la concertul Iron Maiden.



Bilete

În ziua concertului publicul va putea cumpăra bilete și de la punctele de vânzare Eventim ce vor fi amplasate în Piața Constituției. Eventim recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp, pentru a evita cozile de la locație.

În ziua evenimetului biletele sunt disponibile și în rețeaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Domo, Cărturești și Humanitas.

Preț bilete:
Golden Circle Pret normal 255, 60 RON Silver Circle Pret normal 202, 35 RON Normal Circle Pret normal 170, 40 RON



Acces public

În ziua concertului, 24 iulie, accesul publicului se va face la ora 16.30. Accesul se va face în două zone de pe B-dul Republicii - dinspre Calea 13 Septembrie și dinspre B-dul Națiunilor Unite.



Interdicții

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susținute de bețe, scaune, arme, spray-uri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale și semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie.



Restricții de circulație

În data de 24 iulie 2013, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Libertatii între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunilor Unite, precum și pe Bd. Unirii între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției. Restricționarea este valabilă în intervalul orar 12:00 - până în data de 25 iulie 2013, orele 03.00, pe B-dul Libertății, între B-dul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie

Pentru buna desfășurare a concertului, circulația rutieră va fi restricționată pe B-dul Unirii, între B-dul I.C Brătianu și Piața Constituției începând cu data de 24 iulie, orele 00.00, pâna la data de 25 iulie 2013, orele 03.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top