Noutăți și comunicate

Detalii acces la Festivalul Rock The City din Piata Constitutiei

27 iunie 2011
Detalii acces la Festivalul Rock The City din Piata Constitutiei
Au mai rămasa câteva zile până la Festivalul Rock al Verii: Rock the City, care are loc între 1 și 3 iulie 2011 in Piața Constituției din București.

Accesul în zona de concert se va face începând cu ora 15:00. Eventim.ro și D&D vin cu câteva recomandări care să faciliteze accesul în zona de concert și să împiedice disconfortul publicului, generat de aglomerație.

Accesul în perimetrul zonei de concert se va face între Bulevardul Națiunile Unite și Bulevardul Libertății (Parcul Izvor).

2-DetaliiacceslaFestivalulRo_56589.jpg

Vineri, 1 iulie 2011, accesul se va face începand cu ora 16:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, accesul se va face la ora 15:00. După încheierea show-ului, pentru părăsirea spațiului de concert, spectatorii sunt rugați să folosească aceleași puncte.
Accesul în zona de concert va fi permis pe baza biletului valid. Biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

De asemenea, recomandăm utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita neplăceri create de restricționarea traficului în zonă.

Interdicții
- în spațiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video.
- în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să își aducă pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente.
- prezența copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotului de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici.
- de asemenea, spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

Protejați zona
- spectatorii sunt rugați să contribuie la păstrarea curațeniei pe durata evenimentului, să nu arunce gunoaie pe spațiul verde sau pe alei. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectarea gunoaielor și au luat toate măsurile pentru a susține păstrarea curățeniei.


Recomandăm cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Sursa : D&D East Entertainment
http://www.dd-east.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top