Noutăți și comunicate

Desert of the Real, primul album Vespera este disponibil online

23 mai 2011
Desert of the Real, primul album Vespera este disponibil online
Trupa Vespera revine cu o imagine noua si un stil nou dupa o pauza de la scena, perioada in care s-a lucrat la material discografic. Albumul "Desert of the Real" poate fi ascultat pe pagina de Facebook, Myspace sau pe Reverbnation.Materialul contine 11 piese, descrise printr-un colaj de influente (industrial, melodic, oriental, dance, electro, hardcore) asezate pe un fundament metal si ingloband conceptul de contra-cliseu, care surprinde viziunea proprie asupra diverselor influente primite, adaptate la cerintele pietei muzicale actuale.

Prin acest album, Vespera doreste sa aduca un sound nou in metalul romanesc, atat prin raportarea la standardele din industria de gen din strainatate, cat si prin reflectarea personalitatii proprii. Un obiectiv al acestui proiect este provocarea publicului romanesc, in sensul deschiderii acestuia spre diversitate si experiment artistic.

Materialul a fost realizat la Alias Music Productions, Cluj-Napoca, prin colaborarea cu Tibor-Albert Bazso. Vespera se pregateste cu lansarea acestui prim album printr-o serie de concerte, care vor fi anuntate din timp in presa de specialitate.


Tracklist-ul albumului este:

1. Overture (Cupid's Birth)
2. Mary Of Bethany
3. Fame
4. Behind My Smile
5. Close To madness
6. Through The Neon Lights
7. Desert Of The Real
8. Your Weakness
9. NDE
10. Point In A Circle
11. Afterglow

Sursa: Trupa Vespera.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă