Noutăți și comunicate

Deschiderea oficiala a Rock Academy Cluj-Napoca

1 februarie 2013
Deschiderea oficiala a Rock Academy Cluj-Napoca
Vineri, 01 februarie 2013, Rock Academy Cluj isi deschide portile in intervalul orar 18:00 - 20:00, unde pe langa prezentarile ce se vor tine, cei dornici sa experimenteze isi pot incerca talentul.

Cluj-Napoca a fost dintotdeauna un oras cu traditie pentru muzica rock. Sub egida lui Costi Camarasan, membru fondator al trupei Compact, s-au pus bazele celui mai important proiect de sustinere a muzicii rock, si anume Rock Academy Cluj-Napoca. Prin acesta, profesorii ei, muzicieni consacrati de altfel, doresc sa ofere inapoi o parte din experienta acumulata.

Rock Academy este prima scoala de rock din oras, avand ca scop o activitate extraculiculara, unde cursantii ei pot gasi o alternativa creativa de a-si petrece timpul liber. Ea se adreseaza tuturor celor dornici sa invete un instrument, fie ca vorbim de chitara, bass, tobe, clape sau voce. Ceea ce face diferenta intre Rock Academy si o scoala de muzica standard este ca accentul aici cade pe partea practica a muzicii, fara sa diminueze partea teoretica in acelasi timp. Profesorii ei sunt dornici sa initieze si sa impartaseasca micile secrete pe care le-au acumulat.

Astfel, ii avem pe:
- Chitara
     - Kovacs "Covi" Laszlo  (Desperado)
     - Costi Camarasan (Compact)
- Bass
     - Vlad Spatar (Desperado)
- Tobe
     - Csergo "Domi" Domokos (Urma)
     - Samy Lupean
- Voce
     - Venczel Peter (prima opera rock din tara)

Mai mult, toti cei care se vor inscrie in aceasta zi, vor primi un cadou din partea Rock Academy. Aceasta e o sansa unica de a porni cu dreptul in lumea muzicii rock. Te asteptam in gasca noastra!

http://www.rockacademy.ro
http://www.facebook.com/rockacademy.cluj

Sursa : Diamonds Are Forever


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă