Noutăți și comunicate

Descarca gratuit EP-ul Split It Out - Cap De Craniu & Breathelast

30 decembrie 2013
Descarca gratuit EP-ul Split It Out - Cap De Craniu & Breathelast
Fratii Razvan si Calin Raduta s-au ocupat de productia pieselor Cap De Craniu in studioul trupei, in vreme ce piesele trupei Breathelast au fost inregistrate alaturi de producatorul Marius Costache in Next Dog Studio cu sprijinul Metalfan Records Division.


Cojocaru Ionut, chitarist al grupului Breathelast a declarat: "Piesele Breathelast exista si datorita fostilor colegi de trupa, fratii Cimpeanu (Radu si Alex), care au avut un rol major la infaptuirea acestui material, dar si lui Marius Costache (inginer de sunet/producator - mariuscostache.ro) fara de care nu ar fi sunat asa de frumos. Uniunea dintre Breathelast si Cap De Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal / muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice. Cu increderea ca trebuie sa fim schimbarea pe care ne-o dorim, suntem incantati si nerabdatori sa aducem materialul la bun final si sa il prezentam comunitatii intrebatoare si oarecum nesigure, ca o dovada a trupelor care muncesc pentru atat de putin in ochii unora, dar pentru atat de mult respect si onoare reciproca pentru cei implicati."

Mai jos gasiti linkul de download al materialului lansat de Cap De Craniu si Breathelast,
"Split It Out!". Splitul a fost lansat prin Metalfan Records Division pe 7 decembrie si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe.
splititout.bandcamp.com

Pentru mai multe detalii privind Cap De Craniu si Breathelast, puteti accesa paginile oficiale de Facebook ale trupelor:

facebook.com/CapDeCraniuOfficial / facebook.com/Breathelast

Mai jos puteti vedea ultimele videoclipuri ale trupelor la piesele: The World Between Dream and Reality and The Man Without a Shadow feat. Jack Popescu (Kultika) si Wolves feat. Bogdan (The Boy Who Cried Wolf)

http://youtu.be/bCB0Z_EYTZE

http://youtu.be/5ft3dbzxvys


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă