Noutăți și comunicate

Desant lanseaza cel de-al V-lea clip la aniversarea a 5 ani

30 octombrie 2015
Desant lanseaza cel de-al V-lea clip la aniversarea a 5 ani
În 30 octombrie 2010 formația alcătuită în prezent din Alex Anka – voce, Tiberiu Săulescu - chitară, Alin Achim - bass și Mihai Dobrescu – tobe, primea numele DESANT.

Au trecut cinci ani de activitate DESANT, în care au fost lansate două albume: Joc de Noroc (2012), Vulpea Deșertului (2015) ambele produse sub label-ul propriu al formației - Desant Factory, două melodii cu ocazia sărbatorilor de iarnă: Cântec de Iarnă (2012) și Noapte Colorată (2014), patru videoclipuri: Zbor (2011), Joc de Noroc (2011), Doar o Amintire (2013) toate trei realizate de Marius Danci și Supernova (2015) realizat de Andrei Infinit cu sprijinul Kathrein Romania.

Anul 2015 aduce și prima colaborare cu o voce feminină, respectiv Carina Dumitru – vocea formației Phaser, pe care DESANT o invită alături de ei la înregistrarea piesei „Poveste fără Nume”.

Pe lângă activitatea de studio, DESANT și-a făcut simțită prezența și pe scenă prin nenumărate concerte dintre care merită amintite: OST FEST 2012 - unde au urcat pe aceeași scenă cu Europe și Manowar, sărbători ale orașelor, întruniri moto, dar nu în ultimul rând a susținut și susțin în continuare, prin participarea în diferite rânduri la concertele organizate cu scop caritabil, campania desfășurată în sprijinul copiilor de Asociația „Music for Autism” din Constanța, care luptă împotriva acestei boli.

Chiar la finalul acestei săptămâni DESANT sărbătorește cei cinci ani de activitate și lansarea celui de-al doilea album prin două concerte la malul mării, 30.10.2015 -”Club Phoenix” Constanța și 31.10.2015 – “La Berărie” Mangalia.

Încununând acești cinci ani de activitate, în care DESANT a fost primită cu brațele deschise oriunde a concertat, astăzi DESANT sărbătorește prin lansarea videoclipului „Nº 5” – ”Cine oare știe”, membrii formației invitându-i pe toți cu aceleași brațe deschise, la ei acasă. Imaginile videoclipului captează atmosfera ce se creează în momentele în care se fac repetițiile și înregistrările pieselor. Piesa face parte de pe albumul Vuplea Deșetului și a fost aleasă datorită mesajului său. Videoclipul a fost realizat de un bun prieten al formației Petru Cojocaru, iar filmările au fost făcute la studioul CatWorks Studio, unde formația și-a pregătit cel de-al doilea material discografic.

Cine oare știe care o să fie calea ta
Cine-ți poate spune care e în lume soarta ta.” Be Rock with Desant!Videoclipul poate fi vizionat aici https://www.youtube.com/watch?v=ZO01R82u428


Evenimente recomandate

Top