Noutăți și comunicate

Delia Poparad lansează albumul de debut The Land of Mist în Club Fabrica

ANULAT !!!
21 martie 2020
Delia Poparad lansează albumul de debut The Land of Mist în Club Fabrica
Delia Poparad anunță albumul său de debut, intitulat "The Land of Mist". Lansarea acestuia va fi însoțită de un concert ce are loc în 21 martie 2020, la Club Fabrica.


Despre "The Land of Mist"

"The Land of Mist" este un album în care realitatea alternează cu imaginația, pe parcursul unei povești de dragoste în care protagoniști sunt magicieni și vrajitoare dintr-un Univers în care timpul stă în loc. Toate astea, bineînteles, cu fuzz și ritmuri de stoner rock.

Fiecare piesă prezintă un moment aparte al poveștii și este înregistrată în colaborare cu diverși soliști vocali și instrumentiști din scena underground. Printre soliști vocali se numară Byst (RoadkillSoda), Shole (CRIZE), Diana Secu și Robert Pița, în timp ce colaborările instrumentale sunt înregistrate alături de Ștefan Mustață (Rockabella), Adrian Cotoară (Domination) și Mihnea Ferezan (RoadkillSoda, King Solomon).

Albumul (muzică și text) este compus de Delia Poparad, produs de Ștefan Mustață și masterizat de Mihai Alexandru Dincă. Artwork-ul este realizat de Bony.

Cel mai nou extras audio al viitorului album este The High Priestess, featuring Diana Secu, disponibil pe YouTube la https://www.youtube.com/watch?v=Qdgp5vKyOyI


Pentru concertul din 21 martie, albumul va fi prezentat live într-o formula specială:
  • Delia Poparad - chitară
  • Andrei Gorgos - chitară
  • Diana Cîmpeanu - pian
  • Ciprian Florea - bas
  • Andrei Ovidiu - tobe
Alături de ei vor fi King Solomon și Purple Caravan.
Biletele sunt disponibile la prețul de 20 de lei (presale) în rețelele Eventim și iabilet.ro.


Despre Delia Poparad

Delia Poparad este chitaristă și compozitoare a proiectului omonim de stoner rock și heavy blues. Colaborarea cu trupa Orkid în perioada 2018-2019 a marcat și primul contact cu scena, alimentând dorința de a duce mai departe proiectul solo. Primul capitol al acestei noi călătorii este reprezentat de albumul The Land Of Mist, material la care a contribuit un colectiv format din muzicieni reprezentativi ai underground-ului local. În 2015 a lansat piesa Magician man alături de Horațiu Ghibu (Loud inc.), single care a declanșat o serie de colaborări prezentate acum sub numele The Land of Mist.

Delia Poparad Online:
Facebook: https://www.facebook.com/DeliaPoparad
YouTube: https://www.youtube.com/DeliaPoparad


Evenimente recomandate

Top