Noutăți și comunicate

Delia & Band, The Mob si Taxi in concert la Hard Rock Cafe

31 august 2015
Delia & Band, The Mob si Taxi in concert la Hard Rock Cafe
Cateva concerte de inceput de sezon in Hard Rock Cafe:

- vineri, 4 septembrie 2015, ora 22:00 – concert Delia & Band ;
- sambata, 5 septembrie 2015, ora 22:30 – concert The Mob;
- joi, 10 septembrie 2015, ora 21:00 – concert Taxi.



Vineri, 4 septembrie 2015, ora 22:00 – Concert Delia & Band

Dacă ți-a plăcut „Pe aripi de vânt” și ai fredonat toată vara „Da, mamă”, BestMusic Live Concerts te invită pe 4 septembrie 2015 la Hard Rock Cafe. Delia & Band te așteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar și cu melodii din repertoriul internațional! Delia va fi însoțită de trupa sa de acompaniament și va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranță molipsitoare.

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârșitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N & D, și de peste 15 ani se menține în atenția publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Cameleonica solistă reușește să se reinventeze în mod constant și să încânte publicul prin apariții spectaculoase, prezența scenică debordantă și piese pe măsură. Dacă hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei 24 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent sigle al Deliei – „Da, mamă, ” a depășit deja 20 milioane de vizualizări și a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate și în rândul celor mai difuzați artiști pe stațiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele pentru showul Deliei se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
- 70 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Biletele fără loc, în picioare, au prețul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei sau 60 de lei, acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile. Pentru acest concert este disponibil și suplimentul Meet & Greet, ce oferă șansa unei întâlniri cu artista, după concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumpărat și are prețul de 60 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.



Sambata, 5 septembrie 2015, ora 22:30 – Concert The Mob

Week-endul se potrivește perfect cu muzica bună. Iar trupa The Mob garantează că, sâmbătă, 5 septembrie, cele mai tari melodii se cântă pe terasa Hard Rock Cafe.

Interpretarea originală și prestația live de excepție transformă fiecare apariție The Mob într-un show energic și captivant. Recitalul din Hard RocK Cafe va fi asemeni unui periplu prin topurile muzicale ale tuturor timpurilor și va include de la piese oldies but goldies (din repertoriul lui Michael Jackson, Bon Jovi, Joe Cocker, The Monkees, Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley etc) până melodii ale celor mai populari artiști ai zilelor noatre (Kings of Leon, Amy Winehouse, Adele, Patrice, Fatboy Slim, Jamie Woon, Kaiser Chiefs). Din programul serii nu vor lipsi nici refrene de referință, lansate de formații autohtone, precum Vița-de-Vie, Zdob și Zdub sau Vama Veche.

Intrarea la concert este liberă.



Joi, 10 septembrie 2015, ora 21:00 – Concert Taxi

BestMusic Live Concerts și trupa TAXI te provoacă la un “Joc periculos, ” pe 10 septembrie 2015, la Hard Rock Cafe. Prinde-ți centura de siguranță și aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Ești iubibilă” și multe alte piese celebre, pline de umor și ironie, marca Dan Teodorescu.

Concertul va începe la ora 21:30. Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au urmatoarele prețuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 60 de lei. În ziua concertului, biletele cu acces general vor costa 70 de lei - cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile. Suplimentul Meet & Greet, valabil doar cu bilet achiziționat în prealabil, costă 60 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top