Noutăți și comunicate

Deep In The Underground 5 in club Rockstadt din Brasov

7 noiembrie 2014
Deep In The Underground 5 in club Rockstadt din Brasov
Vineri, 7 noiembrie 2014, sunteti asteptati incepand cu ora 19:00 in Rockstadt la Deep In The Underground 5.Si iata ca a mai trecut un an si din cotloanele undergroundului, hoarde de creaturi cu inima metalica se pregatesc sa invadeze din nou scena Rockstadt-ului brasovean. Invitati ai Next Evil Event sunteti toti cei ce va bucurati de sunetele nebune ale muzicilor deosebite. Deep In The Underground 5 isi va redeschide infernalele usi pe 7 noiembrie 2014 incepand cu ora 19, pentru a va purta pe cele mai intense acorduri.Amarthalos va fi cel ce va deschide seara. Maestrul vrajitor va va incanta cu ambientul sau unic, oferind cadrul perfect unei vizite introspective profunde.

facebook: https://www.facebook.com/pages/Amarthalos/178254782213094
Youtube: https://www.youtube.com/user/AmarthalosFalse Reality va va intampina inca o data cu acordurile sale death-melodice. Brasovenii se apropie cu pasi repezi de lansarea primului album si sunt intr-o forma de nopti mari!

facebook: https://www.facebook.com/FalseRealityBand
Youtube: https://www.youtube.com/user/falserealityro/videosHteththemeth isi va continua povestea nebuna cu sentimente gata sa va fie impartasite. Trupa va va rapi cate un zambet sau cine stie, poate cate o lacrima!

facebook: https://www.facebook.com/Hteththemeth
Youtube: https://www.youtube.com/user/Hteththemeth/videosInfected Rain vin la Brasov pentru a-si prezenta noul album Embrace Eternity. Lena & Co. vor incinge spiritele amatoare de nu metal si nu numai intr-un fel aparte.

facebook: https://www.facebook.com/infectedrain
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvyodbvaI_lK41GnPd7BCrQKistvaen revin la Brasov pentru a-si lansa albumul Desolate Ways. Stindard al suicide black metal-ului, Kistvaen se vor afla pentru a treia oara sub flamura Next Evil Event.

facebook: https://www.facebook.com/Kistvaen
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=w1WP--uUx5gAsadar, prieteni dragi, dupa cum vedeti, va asteptam la o seara macabra, plina de sentimente care mai de care mai apasatoare.


Programul evenimentului:
19:00 - Deschiderea usilor
19:30 - Amarthalos
20:00 - False Reality
21:00 - Hteththemeth
22:00 - Infected Rain
23:15 - Kistvaen

Pretul unui bilet este 15 lei.
Biletele se vor putea achizitiona doar in seara evenimentului.
https://www.facebook.com/events/326672814160100/
http://www.last.fm/festival/3947707+Deep+In+TheUnderground+5+

Sursa : Next Evil Event


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă