Noutăți și comunicate

Declaratia lui Denise Sandulescu - General Manager D&D East Entertainment, fata de afirmatiile colegilor de la Emagic

6 aprilie 2011
Referitor la declaratiile colegilor nostri de la Emagic, suntem in masura sa facem urmatoarele precizari:

Inca din luna octombrie anului trecut, partenerii si sponsorii nostri erau deja informati de faptul ca trupele Judas Priest si WhiteSnake erau confirmate si vor fi headline-rii editiei 2011 Rock The City. Pe atunci, BestFest nu era cuprinsa pe nicio harta festivalurilor internationale si nici pe harta sponsorilor si partenerilor de pe piata.

Domnul Marcel Avram, in cadrul conferintei de presa de ieri, si-a sustinut clar pozitia fata de comentariile referitoare la suprapunerea celor doua evenimente. Ca urmare, afirmatiile colegilor nostri sunt de prisos si nu au niciun fundament real.

Noi nu vindem un nume de Festival, ci le oferim iubitorilor de muzica si sustinatorilor nostri, artisti valorosi care vin in Bucuresti si concerteaza in aceasta metropola.

D&D East Entertainment, impreuna cu Marcel Avram, adus in Romania cele mai importante nume din domeniul muzical international si am demonstrat-o pe deplin. Existenta noastra pe piata romaneasca de entertainment dateaza din anul 2008, si deja ne aflam la treia editie unui festival care este produs sub umbrela brand-ului nostru D&D numit "Rock the City". Noi ne vom continua proiectele cu acelasi entuziasm si forta ca si pana acum.

Denise Sandulescu,
General Manager D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top