Noutăți și comunicate

De ce ar trebui sa nu lipsesti de la concertul Arch Enemy din Turbohalle

20 mai 2014
De ce ar trebui sa nu lipsesti de la concertul Arch Enemy din Turbohalle
In data de 23 mai 2014 suedezii de la Arch Enemy ne vor vizita pentru a doua oara tara, insa pentru prima data alaturi de noua voce a trupei, Alissa White Gluz. Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti, este organizat de catre Promusic Events si Maximum Rock Romania si este sutinut de Ciuc Live Music, impreuna cu Rock Fm.

Formatiile invitate sa deschida concertul sunt clujenii de la Krepuskul si bucurestenii de la Goodbye To Gravity.



Deoarece ne mai despart doar cateva zile pana la data concertului, am decis sa va dam cateva motive pentru a participa la acest concert, cu siguranta voi aveti mai multe "¦

Arch Enemy va sustine primul concert in Romania alaturi de noua solista, Alissa White Gluz.
Formatia va ajunge la Bucuresti cu un echipament special de sunet si lumini, ceea ce va face din acest show unul spectaculos.
Lansarea oficiala in Romania a noului material discografic "War Eternal". Primul videoclip ce poarta numele albumului a avut un million de vizualizari in mai putin de o saptamana!
Arch Enemy este o trupa emblematica a stilului Melodic Death Metal.
Posibilitatea ca fanii sa-si intalneasca idolii in persoana la o sesiune meet and greet (autografe, poze, discutii etc).
Aveti oportunitatea sa va procurati articole originale si inedite de la standul de merchandise special amenajat.
Ocazia de a incepe weekend-ul in maniera metal!

Fanii care doresc sa isi achizitioneze bilete la concert, au ocazia sa o faca la un pret special de 87 de lei. Pretul este valabil doar pentru cei care isi procura biletele prin card, de la sediul Maximum Rock (strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti).

Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro).
- 95 de lei in perioada 26 aprilie - 22 mai.
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza Doar in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.

De asemenea, va invitam sa vizionati spot-ul oficial al concertului
https://www.youtube.com/watch?v=EpORD3yg-OI

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top