Noutăți și comunicate

D&D East Entertainment pregateste prima platfoma interactiva din Romania

6 aprilie 2011
Trupele WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy si Mike and The Mechanics participa la Rock the CityPlatforma interactiva D&D este singura pe piata de entertainment din Romania care va interactiona direct cu utilizatorii sai si va tine cont de preferintele fiecaruia. Noua versiune site-ului D&D face legatura intre useri, promoter si partenerii sai. D&D East Entertainment va realiza pentru prima data in Romania o conexiune interactiva si permanenta intre toti iubitorii de muzica si principalii parteneri implicati in organizarea concertelor de mare amploare in Romania: sponsori, parteneri media, echipa productie, etc.

Printre sectiunile site-ului, se vor numara Sponsor Area, locul unde sponsorii evenimentelor pot comunica direct cu userii, prin intermediul campaniilor de promovare pe care le vor crea. Sectiunile foto (unde veti regasi fotografii de la evenimentele D&D dar si fotografii ale userilor de la concerte), media sau concursuri prin intermediul carora se pot castiga bilete la evenimentele D&D.

Platforma interactiva D&D aduce in prim plan tinerele talente, o sectiune speciala, unde trupele noi, care doresc sa se afirme pe segmentul entertainment, ne pot trimite demo-uri. Sectiunea VIP va aduce posibilitatea fiecaruia dintre noi sa-ti procure bilete la concertele din Europa, oferindu-le de asemenea solutii atat de cazare cat si de transport. Tot pe site, aveti ocazia sa ne transmiteti preferintele voastre legate de trupele sau artistii care ar putea concerta in Romania.

Noua platforma online D&D va fi strans conectata la social media, acoperind toate retele sociale: Facebook, Twitter, YouTube, etc.

Sursa : D&D East Entertainment,
www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top