Noutăți și comunicate

DBE - 7 trupe confirmate sub aceeasi amprenta Dark introspectiva

21 ianuarie 2015
DBE - 7 trupe confirmate sub aceeasi amprenta Dark introspectiva
Dupa o pauza de un an, DBE si-a reincarcat bateriile pentru o noua intalnire, de data aceasta celebrand 20 de ani kogaiononici. Poate si de asta, intalnirea din 20-21-22 august 2015 va avea cateva hinturi ce tin de trecut, cu accent mai mult pe exprimarea Metal, in special cea Dark si Atmospheric. De ce? Pentru ca de acolo a inceput intreaga aventura care s-a concretizat in ultimii ani prin conceptul DBE, ajuns acum la a 6-a rostire.

Vor fi si trupe din alte genuri muzicale, vor fi si alte exprimari artistice non-muzicale, poate vom reusi sa organizam un altfel de excursie, va fi un nou prilej de a petrece cateva zile si nopti departe de cotidian, intre prieteni noi si vechi.

Gazda noastra va fi din nou frumoasa locatie Ryma, din interiorul Cetatii Carolina, Alba Iulia, spatiu in care DBE s-a simtit de fiecare data excelent!



2-Detalii_lineup_initial_DBE5_kG9E8hqNKs.png
Am anuntat pana acum 7 trupe, urmeaza sa mai venim cu cateva surprize, mai mult sau mai putin cunoscute, din underground, dar care consideram noi ca au ceva de spus interesant si original, mai ales ca vor ajunge pentru prima data in Romania. Exista si o exceptie, dar respectivii artisti vin acum cu un show clasic, dupa o experienta frumoasa prezentata in trecut la DBE.

Nu vor mai fi seri muzical stilistice, vor fi acum doar impletiri sau alternari de sonoritati diferite, de la Post-Rock, Heavy Atmospheric sau Experimental Drone pana la Doom sau Black Metal, totul sub aceeasi amprenta Dark introspectiva.



Date logistice despre campare, cazare, transport, food&drink vor fi disponibile incepand cu luna mai. La fel si amanuntele despre bilete sau abonamente DBE, care nu vor fi nici de data aceasta in regim presale. Nu ne plac conditionarile si nici ancorarile in artificii marketizate sau financiare, noi urmandu-ne simpla strategie: vine cine simte, vrea si poate.

Vom oferi insa din nou oportunitatea rezervarilor pe email (numai abonamente), pentru siguranta celor care vor veni in premiera sau, dupa cum e deja traditia, pentru cei vor reveni cu drag la "momentul in timp" DBE. Nu am stabilit inca pretul lor dar vor fi si bilete pe zile, pentru cei ce vor dori sa vina punctual. Noi am fi insa onorati ca cei prezenti sa participe la intregul DBE, cum s-a intamplat si pana acum.

Studiem ideea unor noi accesorii personalizate DBE, in numar limitat, pentru colectionarii de suveniruri. Astfel, prietenii de la http://www.beautyofpain.ro au inceput deja sa caute variante, speram ca in august sa fie disponibile cat mai multe repere simple, decente, cu gust, mai degraba atragatoare decat bombastice.

Nu stim cati vor ajunge si nici din cate tari vor poposi la DBE, dar nu exista riscul de sold-out. Ryma este o locatie generoasa ca spatiu, unde incap confortabil cateva mii de oameni, ceea ce nu va fi cazul la DBE.

DBE,
http://www.darkbombasticevening.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top