Noutăți și comunicate

D.B Stroyer Band (Italia) va deschide concertul Blaze Bayley din Silver Church (23 martie)

24 februarie 2012
D.B Stroyer Band (Italia) va deschide concertul Blaze Bayley din Silver Church (23 martie)
Inainte ca fostul solist Iron Maiden sa faca un show din care nu vor lipsi piese precum  "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge", sau "The Clansman", atmosfera va fi incalzita de D.B Stroyer Band.

Formatia italiana se manifesta muzical in zona heavy & hard rock, iar pentru seara de 23 martie promite un show de metal clasic.                                                                                                                                
Doar pana luni, 27 februarie 2012, se mai pot cumpara bilete la acest concert la pretul de 40 lei, adică cu 30% reducere. Promotia a fost initiata chiar la solicitarea lui Blaze Bayley, care isi doreste ca cei care ii indragesc muzica să fie prezenti la concertul din The Silver Church.
  

Promoția este inca activa in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librariile Adevărul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro si http://www.blt.ro


Evenimente recomandate

Top