Noutăți și comunicate

Days Of Confusion va sustine concertul 'Acoustic Satellites' in Quantic Club

9 iulie 2020
Days Of Confusion va sustine concertul 'Acoustic Satellites' in Quantic Club
Joi, 9 iulie 2020 sunteţi aşteptaţi în Club Quantic din București, unde va avea loc concertul Days Of Confusion: "Acoustic Satellites"


Informații despre eveniment

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim la normalul cunoscut, toate acestea in functie de evolutia pandemiei.
Pe aceasta cale, DAYS OF CONFUSION, singura trupa de djent / progressive metal din Romania, anunta primul concert LIVE de anul acesta, pe 9 iulie, in club Quantic din Bucuresti, un concert ce se va desfasura sub egida "Acoustic Satellites", cu public restrans, asezat frumos si ordonat la mese.

Ne bucuram enorm pentru faptul ca suntem printre cei care pot urca pe scena in aceasta perioada delicata! Pregatim merch nou, pe care il veti putea gasi la concert, si speram sa ne vedem cu voi pe 9 iulie, la Quantic. "Acoustic Satellites" este, totodata, primul nostru concert din 2020, si abia asteptam sa ne ne reintalnim LIVE, de data aceasta acustic! Speram, noi, ca o vom face si in formula electrica, in curand

a declarat Cosmin Lupu, voce/chitara DAYS OF CONFUSION.


Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro şi în reţeaua IaBilet:
https://www.iabilet.ro/bilete-days-of-confusion-acoustic-satellites-56759/
• 45 lei - in perioada 25.06 - 08.07.2020;
• 50 lei - pe 9 iulie, la eveniment;


Detalii despre DAYS OF CONFUSION

Primele idei legate de ceea ce urma sa devina formatia DAYS OF CONFUSION s-au conturat, in 2008, pe balconul unei camere de hotel din Resita, intre doi buni prieteni - Cosmin si Cezar, carora le-a trecut prin minte sa dea viata unui nou proiect. Unul al lor, in care muzica pe care o compun sa fie asa cum le place, cum ii face sa se simta bine, si, mai ales, sa experimenteze cat mai mult!
In 2010, au inceput frumos sa lucreze la cateva piese. Amandoi chitaristi, coopteaza treptat mai multi muzicieni care sa completeze trupa. La inceput ARIA, apoi DAYS OF CONFUSION. Practic, in 2012, putem spune ca DAYS OF CONFUSION incepe sa existe cu adevarat ca formatie.

Formula actuala inseamna:

  • Cosmin Lupu (voce/chitara)
  • Cezar Popescu (chitara/voce)
  • Andrei Zamfir (bas)
  • Alex Halmagean (baterie).
Am trecut prin destul de multe transformari pana in aceste punct si ne-am bucura sa defilam multi ani de aici inainte in acest format. Directia muzicala actuala difera destul de mult fata de cea initiala (ascultam alte lucruri in acea perioada)". Ne place sa ii spunem metal progresiv modern, insa, sincer, toata chestia asta cu stilurile cred ca este o forma de a pune lucrurile in cutii cu etichete. Pentru ca asa cum am spus mai sus, la un moment dat, speram sa ne surprindem pe noi insine cu ceea ce vom compune mai departe, singurul lucru de care credem ca suntem 100 % convinsi este ca sound-ul si directia vor fi contemporane. Ne place sa ne exprimam cat mai "proaspat", daca putem spune astfel

a declarat Cosmin Lupu.

DAYS OF CONFUSION, trupa Universal Music Romania, este, in acest moment, cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent/modern progressive metal.
Baietii au obtinut pana in prezent premiul pentru Best Romanian Metal Newcomer 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la Cel mai bun Hard Rock/Heavy Metal (la OnAir Music Awards) și la Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).
In cei aproape 8 ani de cand DAYS OF CONFUSION sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pe care il abordeaza.
Organizatorii de concerte aveau sa-i crediteze pe cei de la DAYS OF CONFUSION ca trupa in deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii QUEENSRYCHE, 20 octombrie 2013, sau cei de la KARNIVOOL, 20 iunie 2014, trupa australiana cu o aparitie foarte rara pentru scena metal din Romania sau, anul trecut, la Rock The City pentru THE CURE.
• Seeds (EP, 2012)
• Yin & Out (LP, 2017)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top