Noutăți și comunicate

Dave Grohl și The Foo Fighters joacă într-o comedie de groază: Studio 666

12 ianuarie 2022
Dave Grohl și The Foo Fighters joacă într-o comedie de groază: Studio 666
Dacă cei de la Nirvana și Kurt Cobain erau cunoscuți pentru că sunt morocănoși și ursuzi, Dave Grohl și Foo Fighters păreau să aibă un ton mai optimist. Din videoclipurile muzicale precum videoclipul ciudat „Everlong” al lui Michel Gondry și videoclipul lor prietenos cu Mentos pentru „Big Me”, poate din cauza tragediei din care s-a născut trupa, Grohl prezenta cu siguranță o stare și un ton diferit, unul care prezenta multa comedie.

Abilitatea lui de a face comedie, prezentată în multe dintre acele videoclipuri muzicale timpurii, pare să fie expusă în „Studio 666”, o nouă comedie de groază cu Dave Grohl și trupa Foo Fighters. Cântând ei înșiși, fiind în căutarea unui nou studio "ucigaș" pentru al 10-lea lor album de studio, mai mult ca sigur că vor să facă ceva special. Desigur, atunci când își rezervă un sejur la Studio 666, lucrurile încep să o ia razna.

Iată sinopsisul oficial:
https://www.youtube.com/watch?v=UEDkqOBhPis
În STUDIO 666, legendara trupă rock Foo Fighters se mută într-un conac plin de istorie îngrozitoare a rock'n'roll-ului pentru a înregistra mult așteptaptul album al trupei, cu numărul zece. Odată ajuns în casă, Dave Grohl se confruntă cu forțe supranaturale care amenință atât finalizarea albumului, cât și existența trupei.

„STUDIO 666” este regizat de BJ McDonnell și îi are în distribuție pe Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett, Rami Jaffee, Whitney Cummings, Will Forte, Jenna Ortega, Leslie Grossman și Jeff Garlin. Bazat pe o poveste a lui Dave Grohl cu un scenariu de Jeff Buhler și Rebecca Hughes, filmul este produs de John Ramsay și James A. Rota, iar producător executiv de John Cutcliffe, Dave Grohl, Wes Hagan, Taylor Hawkins, Rami Jaffee, James Masciello, Nate Mendel, Tom Ortenberg, Chris Shiflett, Matthew Sidari, John Silva, Gaby Skolnek, Pat Smear, Kristen Welsh și Mitchell Zhang.

Open Road Films va lansa „Studio 666” în cinematografele din Statele Unite pe 25 februarie 2022.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top