Noutăți și comunicate

Date turneu de iunie - Alina Manole

4 iunie 2015
Date turneu de iunie - Alina Manole
Cu o muzica de poveste, reusind sa transforme orice loc de concert intr-un spatiu magic, cu subiecte tabu pe care le abordeaza mai ales cu ironie si umor, Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana. Dincolo de armonii, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii. Lucru usor de observat atat in aparitiile live cat si in cele 4 materiale discografice scoase din 2009 si pana in prezent (“Luna Patrata”, “Cu drag”, “Dragoste in 3”, “Fericirea de Luni”)

Insotita de muzicieni extraordinari din zona de jazz, artista si-a creat un stil original, fapt care o face greu de incadrat intr-un gen anume. Initial si-a definit singura stilul ca fiind “folk-jazz”. Mai nou, muzica sa si constructiile sale de show sunt numite de catre spectatori sau critici “stilul Alina Manole”.

Alina Manole porneste in calatoria muzicala a lunii iunie insotita de pianistul Lyuba Gordievski (un minunat profesionist al clapelor, cu o experienta muzicala remarcabila in tara si si strainatate) si de tobosarul Ovidiu Condrea, prezent in muzica Alinei inca din 2011.



Iata lista oraselor si locurilor unde vor putea fi auzite povestile muzicale ale „fetei cu Luna Patrata”:
  • 13, 14 iunie – Tasnad, Festivalul Simbol – festival de muzica folk si muzica usoara pentru copii si adolescenti – unde Alina Manole va fi si presedinta juriului
  • 15 iunie – Cluj Napoca, Cotton Club (concert de club)

Cu Luna la purtator si purtand in buzunarul rochiei reteta „fericirii de luni”, Alina Manole va asteapta, ca de fiecare data, cu inima si mintea deschisa, catre povestea cea mai fireasca si mai muzicala a iubirilor reale!

Iata cateva fragmente muzicale:
Fericirea de Luni https://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I
Fix in seara asta https://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs
Luna Patrata https://www.youtube.com/watch?v=HVSaWG-CzLk



http://www.alinamanole.ro / http://blog.alinamanole.ro
Alina Manole – pagina oficiala facebook – http://facebook.com/alinamanoleoficial



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top