Noutăți și comunicate

Data limita pentru inscrieri la GBOB Romania: vineri 2 octombrie

29 septembrie 2015
Data limita pentru inscrieri la GBOB Romania: vineri 2 octombrie


Gbob Romania a transmis un comunicat in atentia artistilor din Banat, Crisana, Oltenia si Transilvania:

GBOB România 2015 anunță ca data limită pentru înscrierile la Semifinala GBOB Banat de muzică folk-jazz-electro-world music este vineri 2 octombrie.

https://www.facebook.com/events/1044654582212964/

Anul acesta înscrierea este GRATUITÄ‚ completând un formular pe pagina României din cadrul site-ului GBOB.com AICI: http://www.gbob.com/battle-national.html/romania

De ce să te înscrii?

Indiferent că ești compozitor sau cantautor la început de drum sau experimentat, concursul GBOB România s-a dovedit a fi cea mai amplă competiție muzicală pentru formații LIVE de muzică originală în 2015.

Formațiile au posibilitatea să cânte în cele mai importante cluburi de muzică LIVE din România - poate pentru prima dată într-un anumit oraș, în fața unui public numeros - așa cum s-a întâmplat la Cluj, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Mureș sau Iași la prima ediție a concursului anual GBOB România organizat de Asociația Sunetul Muzicii în 2015.

Ce ai de câștigat?

Intrări la festivaluri, cântări în alte orașe și șansa de a reprezenta România la Finala mondială GBOB de la Berlin în aprilie 2016.

La Semifinala GBOB Banat (dedicat muzicii folk-jazz-electro-world music), joi 8.OCT la Terasa d'Arc pe mal, sunt invitați în juriu patronul de la Moskva Cafe Oradea și producătorul festivalului Gărâna Jazz, iar două formații vor avea șansa de a se califica la Finala națională GBOB România în 19.DEC.2015.

O formație va reprezenta România la GBOB World Final în aprilie 2016 la Berlin.

Toate formațiile care au urcat pe scenă într-o Semifinală GBOB România în 2015 au primit un pachet promo la finalul etapei, indiferent dacă a câștigat un premiu sau nu. Acest pachet include o sesiune fotografică pe scena semifinalei la care a participat, o poză de grup profesională, filmarea recitalului urcată pe YouTube, și în funcție de informațiile primite de la artiști, un interviu și prezentarea formației postate online la revista de muzică ClickZoomBytes (czb.ro). Prin completarea profilului pe site-ul GBOB.com formația ta poate să fie descoperită și ascultată de oameni de industrie și public pe plan internațional.

GBOB România este singurul concurs care oferă o deschidere internațională formațiilor, indiferent de gen muzical.

Înscrie-te azi completând un formular pe pagina României din cadrul site-ului GBOB.com AICI: http://www.gbob.com/battle-national.html/romania

Data limită pentru înscrieri la Semifinala GBOB Banat de muzică folk-jazz-electro-world music (joi 8.OCT la Terasa d'Arc pe mal) este vineri 2 octombrie

Pentru detalii, consultați postările din pagina de eveniment:

https://www.facebook.com/events/1044654582212964/Semifinala GBOB Banat de Jazz-Electro-World Music

Se conturează o semifinală specială pentru genurile Jazz-Electro-World Music, singura ediție de semifinală din acest an cu intrare liberă!


Formațiile care s-au înscris în această etapă a competiției sunt:

A.L.L. Friends Band (Timișoara)

Grave for Sale (Timișoara)

Peregrinii (Timișoara)

No Antidote (Craiova)

ZUM (București)


https://www.facebook.com/events/894686647243648/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top