Noutăți și comunicate

Dark Tranquillity si Ensiferum canta la Bucuresti si Cluj-Napoca in 2022

15 - 16 mai 2022
Dark Tranquillity si Ensiferum canta la Bucuresti si Cluj-Napoca in 2022
Dark Tranquillity și Ensiferum vor susține un concert în București și Cluj-Napoca, după cum urmează:
- 15 mai 2022, la Arenele Romane din București
- 16 mai 2022, la /FORM SPACE din Cluj-Napoca
In deschidere vor canta trupele Pyogenesis si Gwendydd.
Primele 200 de bilete au pret earlybird si se gasesc deja pe iaBilet.ro.


Informații despre eveniment

Concertele vor prezenta publicului si piese de pe noul album Dark Tranquillity.

Considerati alaturi de In Flames si At the Gates pionierii asa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp in care au scos 12 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, "Moment", fiind lansat anul trecut..

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artisti precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). In momentul de fata Dark Tranquililty e o formatie alcatuita din artisti binecunoscuti ai scenei metal internationale, acestia colaborand sau facand parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Ensiferum urca pe scena de peste doua decenii jumatate, mai exact din 1995. Finlandezii au 8 albume la activ, ultimul dintre ele, Thalassic, fiind lansat anul trecut si fiind primit foarte bine atat de public cat si de specialisti.

Ca stil abordeaza Folk Metalul, membrii trupei declarand in repetate randuri ca stilul lor se incadreaza mai bine la Melodic Folk Metal. Formatia este cunoscuta si pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele lor. Printre acestea se numara 'Battery' de la Metallica, 'Lady in Black' de la Uriah Heep sau 'Bamboleo' de la Gipsy Kings. Cel mai recent album marcheaza si inceputul colaborarii cu Pekka Montin, noul clapar al formatiei.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top