Noutăți și comunicate

Dark Side Nights si International Tattoo Convention Bucharest la Alternative Hour

5 octombrie 2015
Dark Side Nights si International Tattoo Convention Bucharest la Alternative Hour
Luni, 5 octombrie 2015, in cadrul emisiunii Alternative Hour, aflati ce surprize și invitați speciali mai aduce cea de-a șasea ediție International Tattoo Convention Bucharest, care va avea loc în weekend-ul 9-11 octombrie la Palatul Bragadiru.

http://www.facebook.com/events/809107915840556/
http://www.facebook.com/tattooconvention.roÎn a doua parte a TV show-ului, Cătălin Davidescu ne povestește despre noul sezon de evenimente Dark Side Nights organizate în club Fabrica și despre trupele care au dat culoare acestui concept.

http://www.facebook.com/DarkSideNights
http://www.dark-side.roAlternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22.00 și în reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour îți dă întâlnire săptămânal cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

http://www.facebook.com/fanpagemusicchannel
http://www.1music.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top