Noutăți și comunicate

Dark Funeral lanseaza videoclipul 'Let the Devil In'

9 ianuarie 2022
Dark Funeral lanseaza videoclipul 'Let the Devil In'
Trupa DARK FUNERAL a lansat un videoclip pentru noua lor piesa Let the Devil In. Piesa va face parte de pe albumul "We Are The Apocalypse", care se va lansa pe 18 martie 2022.
Albumul se poate comanda online.
Video Credits: Grupa13

Cu mare plăcere vă putem oferi o primă degustare a viitorului nostru album „We Are The Apocalypse” cu piesa „Let The Devil In”. Poate fi un cântec puțin diferit de stilul nostru, dar încă păstrează adevăratul întuneric și spiritul care este Dark Funeral. Era evident pentru noi toți că aceasta va fi melodia cu care am stabilit ștacheta și pe care am avut-o în premieră. Piesa vine și cu un videoclip, pe care l-am înregistrat la Wroclaw, Polonia, împreună cu Grupa13. A fost într-adevăr o mare plăcere să lucrez cu o echipă atât de profesionistă. Rezultatul este remarcabil și se potrivește foarte bine cu această poveste complet întunecată care este „Let The Devil In”.


Pentru mine, „Let The Devil In” vine ca o dovadă a faptelor mărețe pe care le poți realiza atunci când te întorci către cel mai interior întunericul tău și, în armonie, devii una cu diavolul tău interior. BUCURĂ-TE de întuneric!


Lord Ahriman & DARK FUNERAL
Urmareste in continuare noul videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=JCN8qkWVu1w


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top