Noutăți și comunicate

Dark Bombastic Evening 2017

3 - 5 august 2017
Dark Bombastic Evening 2017
Intre 3-5 august 2017 sunteti invitati la o noua editie Dark Bombastic Evening.De data aceasta editia va fi la inceputul lunii august, in vestul tarii, chiar la granita cu Ungaria, intr-un cadru diferit, intr-o zona rurala, linistita, plina cu verdeata, cu copaci umbrosi si cu ape termale de diferite temperaturi, in cateva bazine cochete si curate, numai bune de a fi incercate in timpul celor 3 zile si nopti.
De ce am schimbat locatia? Deoarece Romania are multe locuri frumoase ce merita sa fie descoperite si vrem sa le impartasim cu voi. Indiferent ce ar crede unii sau altii, ceea ce facem este din pura pasiune si asta ne motiveaza. Ne place sa surprindem, sa ne fortam limitele, sa iesim din zona de confort. De fapt, asta si este conceptul Dark Bombastic Evening: ne place sa provocam, sa motivam, sa surprindem, dar sa mentinem acea nuanta dark, minimalista, underground.
Daca logistic poate sa para usor complicat, am incercat sa gasim solutii pentru transfer, transport si cazare. Avem avantajul ca Gradina Termala este o oaza de relaxare, retrasa de ochii curiosilor, cu multe spatii verzi unde sa se poate sta la plaja, sa se practice inotul, balaceala sau sa se stea la umbra, sa se citeasca o carte in hamac, etc. Totul pentru noi, doar pentru noi, pe perioada DBE. Asta e pe ziua, ca noaptea vom avea concerte din plin, care se vor lungi in noapte, dupa care petreceri si voie buna.
Cantarile vor incepe in jur de 6-7 pm si vor dura cate 6-7 ore, in fiecare seara, asa ca vor fi mai mult de 20 de ore dedicate concertelor. Ca stiluri muzicale, suna cumva provocator oferta de anul acesta, de la Black Metal extrem sau Psychedelic Rock pana la Post-Punk sau Folk Americana, toate in varianta underground ca atitudine si concept. Incercam sa nu ne uitam radacinile, dar nici sa continuam in acelasi mod, pentru ca simtim si vrem sa facem altfel lucrurile. Vor veni artisti din 13 tari si va fi public din peste 15 tari.
Vor exista 4 zone diferite:
1. Zona pt parcare si camping
2. Scena si spatiul dedicat concertelor unde, in timpul zilei, va puteti relaxa, puteti sa cititi sau sa va bronzati si sa beti ceva racoritor de la partenerii nostri de la Hash Bar
3. Trei piscine cu apa termala: cea mare cu o adancime de 2m, a doua pentru copii, iar a treia- care are si un bar in mijloc- va fi dedicata auditiilor, atat in timpul zilei cat si noaptea.
4. zona de food&drinks - amplasata la umbra copacilor si umbrelelor.LINEUP:
EMMA RUTH RUNDLE (US)
HAIL SPIRIT NOIR (GR)
AUALEU (RO)
WHISPERING SONS (BE)
CYANNA MERCURY (GR)
ORANSSI PAZUZU (FIN)
WOLVES IN THE THRONE ROOM (US)
METHADONE SKIES (RO)
:OF THE WAND AND THE MOON: (DK)
DORDEDUH (RO)
MOTORAMA (RUS)
WREKMEISTER HARMONIES (US)
SOROR DOLOROSA (FR)
ESBEN AND THE WITCH (UK)
SPURV (NO)
KAMPFAR (NO)
HAMFERD (FO)
DER BLUTHARSCH AND THE INFINITE CHURCH OF THE LEADING HAND (AU)
http://www.darkbombasticevening.com/lineupABONAMENTE SI BILETE:
puteti achizitiona abonamentele si biletele pe zile aici: https://eventbook.ro/mus…/bilete-dark-bombastic-evening-2017 sau in ziua festivalului, la intrare.CUM SE AJUNGE:
Cu avionul: Recomandam unul dintre aeroporturile Budapesta, Timisoara, Arad sau Cluj-Napoca. De la aeroport, fie puteti lua trenul fie una din cursele organizate de noi, care va vor duce direct la festival. Mai multe detalii in curand.
Cu trenul: Recomandam sa luati trenul catre Gara Arad, iar ca sa ajungeti la Dorobanti:
1. luati trenul catre Curtici (gasiti orarul trenurilor aici: https://cfrcalatori.ro/)
2. de la Curtici la Dorobanti vom oferi transfer, detalii in curand.
Cu autobuzul: Vom organiza curse din diferite orase catre festival.
Cu masina: Dorobanti, Arad
https://www.google.ro/…/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4745b91ef…CAZARE:
CAMPING: Spatiul pentru campare si parcare este destul de generos si este gratuit pentru toti cei care au achizitionat abonament pentru toate cele trei zile. Puteti veni cu cortul sau rulota. Campingul este dotat cu suficiente toalete si dusuri cu apa termala, cutie de valori si prize (la bar). Este permis accesul cu bauturi si mancare, aduse din exterior, doar in camping.
http://www.gradinatermala.ro

CAZARE IN ARAD: Exista cateva optiuni de cazare in Arad, in functie de bugetul si stilul de viata al fiecaruia. Chiar in centrul orasului, aproape de primarie, puteti gasi:
HOTELURI:
http://hotel-arad.com/galerie.html 2* hotel, pret: aprox 35euro/camera dubla, mancare foarte buna
https://continental-forum-arad.continentalhotels.ro/ : de capacitate mare, cunoscut si sub vechea denumire Hotel Astoria, Rating 4*, pret : aprox 45euro/zi
http://www.bwcentral.ro/# Rating: 3* pe website-ul lor, 4* pe booking.com / pret: aprox 63 euro/zi
PENSIUNI:
http://www.pensiunea-nimbus.ro/ 3*, aprox 45e/zi
http://xoresidence.ro/ aflat la 1km distanta de centrul orasului, pret aprox 30 euro/zi
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298472-d4694391-R… aflat pe cea mai apropiata ruta catre Dorobanti, foarte curat si spatios, 2*, aprox 26-30 euro/zi

MERCHANDISE:
Partenerii nostri de la Beauty of Pain Shop vor fi acolo cu standul lor, la care veti putea gasi tricouri din bumbac de calitate, personalizate cu logo-ul editiei DBE 8, de dama si barbati, pe diferite marimi si culori.
https://www.facebook.com/BEAUTY-OF-PAIN-268793413158037/REGULAMENT:
In cadrul festivalului este permis accesul cu orice fel de camera foto sau video (fara trepied), umbrele si haine de ploaie.
Este strict interzis accesul cu: droguri, obiecte din sticla, sticle, spray-uri, cutite sau orice fel de obiecte ascutite, mancare si bautura.
Accesul copiilor sub 14 ani, insotiti de un adult, este gratuit.
Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele pierdute sau furate. Va recomandam sa va lasati obiectele de valoare la cutia de valori.
Apreciem efortul vostru de a pastra spatiul verde curat, de aceea va rugam sa aruncati resturile in cosurile special amenajate.PAZA SI SECURITATE:
Paza si protectia este asigurata de o companie acreditata. Piscinele se afla sub stricta supraveghere a unui salvamar, totusi apelam la vigilenta si cooperarea voastra. Retineti ca apa are o temperatura ridicata, de accea va rugam sa nu intrati in piscine aflati sub influenta alcoolului.
Accesul la piscina mare este strict interzis pe timpul noptii, exceptie facand piscina mica in care vor avea loc afterparty-urile si auditiile.Toate detaliile sunt disponibile la
http://www.darkbombasticevening.com
https://www.facebook.com/events/379744325713114/407610539593159


Evenimente recomandate

Top