Noutăți și comunicate

Danube Rock Sounds 2023: Subcarpați, byron, Basska, COMA și mulți alții confirmati intre 15-17 septembrie

15 - 17 septembrie 2023
Danube Rock Sounds 2023: Subcarpați, byron, Basska, COMA și mulți alții confirmati intre 15-17 septembrie
Danube Rock Sounds 2023 va avea loc marți, 23 mai 2023 pe Plaja Dunărea din Galați. Trupele confirmate până în acest moment sunt: Subcarpați, byron, Basska, COMA și Melting Dice.


Informații despre Danube Rock Sounds

Vibrant, plin de energie și cu un line-up format din nume cunoscute, Danube Rock Sounds revine cu cea de-a 9-a ediție pe Plaja Dunărea din Galați, între 15 și 17 septembrie 2023.

Subcarpați, byron, Basska, Melting Dice și COMA sunt printre primele trupe confirmate ca parte din line-up-ul care va face Plaja Dunărea să vibreze, programul integral de concerte urmând să fie comunicat în următoarele luni.
După ce am văzut reacțiile publicului de la ultimele două ediții, ni s-a confirmat faptul că Danube Rock Sounds este un eveniment important pentru iubitorii de muzică din această zonă. Încercăm ca în fiecare an să venim cu surprize, iar la această ediție pregătim mai multe scene și un line-up mai divers, însă scopul festivalului rămâne același: de a promova muzica rock și alternativă prin concerte de cea mai înaltă calitate.
a declarat Codruț Dumitrescu, organizatorul festivalului
În luna mai, biletele la Danube Rock Sounds au prețul de 160 lei (abonament acces general) sau 400 lei (VIP), 60 lei (bilet pe zi - acces general) și 150 lei (bilet pe zi - VIP) și sunt deja disponibile pe iabilet.ro.

„Deși pare că mai e mult până la toamnă, știm cu toții cât de repede zboară timpul, iar planurile se fac încă de pe acum. Notați în calendar 15-17 septembrie, să petreceți 3 zile memorabile pe Plaja Dunărea din Galați la Danube Rock Sounds, festivalul de muzică rock și nu numai”, completează Codruț Dumitrescu.

Despre Danube Rock Sounds

Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock și alternativă din Galați și își propune să promoveze scena locală românească, dar și să aducă în fața publicului artiști pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obișnuit.
Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top