Noutăți și comunicate

Dani Klein de la Vaya con Dios transmite un mesaj fanilor

3 septembrie 2014
Dani Klein de la Vaya con Dios transmite un mesaj fanilor
Într-un mesaj emoționant publicat pe site-ul oficial al trupei Vaya Con Dios, solista Dani Klein le muțumește fanilor săi din întreaga lume pentru susținere și le explică de ce își ia adio de la luminile scenei. La cererea publicului, belgienii de la Vaya Con Dios revin la București cu "Farewell Tour" pe 5 octombrie 2014, la Sala Palatului, cu un ultim spectacol. O ultimă șansă de a-i vedea live și de a aplauda o artistă extraordinară. Organizator: Events.

Vreau să vă mulțumesc din adâncul inimii mele mea pentru că sunteți așa cum sunteți și pentru că datorită vouă, carierea mea a fost atât de lungă și înfloritoare. Îmbătrânesc, și mi-aș dori ca ultima parte a vieții mele să fie diferită. Nu vreau să mai călătoresc tot timpul, așa cum am făcut în ultimii 30 de ani. Nu mai vreau să mai simt stressul de dinaintea fiecărui spectacol. Nu mai vreau să cânt melodii cu care nu mă mai pot identifica, acum că viziunea mea despre dragoste și relații s-a schimbat, și nu vreau să continui doar de dragul de a fi în lumina reflectoarelor. Sper că puteți înțelege punctul meu de vedere. Dacă vreți să retrăim melodiile Vaya Con Dios împreună, ne reîntâlnim, pentru o ultimă dată, la București, în România, pe 5 octombrie, în Antwerp, în Belgia, pe 24 octombrie și, ultimul spectacol, la Bruxelles, în Belgia, pe 25 octombrie 2014. După ce voi fi încheiat cariera de lider al Vaya Con Dios, voi organiza masterclass-uri în Spania (Osuna) și la Bruxelles. Vă voi ține la curent. Încă o dată, vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat", spune Dani Klein, acum în vârstă de 61 de ani.

La începutul anului 2013, Vaya Con Dios își anunța retragerea din activitate printr-un megaturneu internațional, "Farewell Tour". Inițial planificat să dureze un an, turneul s-a prelungit, la cererea fanilor din întreaga lume, și noi și noi date s-au adăugat continuu calendarului inițial al trupei belgiene. E greu să spui adio scenei. Mai ales în țările latine, unde Vaya con Dios are parte de unele dintre cele mai primitoare și entuziaste săli din întreaga lume. Astfel că belgienii au hotărât să mai adauge încă o dată în România calendarului lor din 2014. La decizia lor a contribuit mult și reacția românilor. "Am primit nenumărate mesaje de la fani cu întrebarea dacă n-am putea să îi mai aducem măcar o dată aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, așa că, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, va fi "Farewell song" Vaya Con Dios!" spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Pe 5 octombrie 2014, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la prețurile de 135, 170, 230, 300 și 400 de lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpara online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Un eveniment recomandat de Prima TV și Magic FM. Parteneri: Femeia, Tabu, TVH, TV City, Bucharest Herald, Ziare.com, 220.ro, Port.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Bestmusic.ro, Media Image, MediaIQ, Unirea Shopping Center, The Light Cinema.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top