Noutăți și comunicate

Dan Teodorescu (Taxi) are nevoie de ajutorul nostru - Music for autism

9 septembrie 2016
Dan Teodorescu (Taxi) are nevoie de ajutorul nostru - Music for autism
Vineri, 9 septembrie 2016, incepand cu ora 22:00, sunteti invitati la un concert caritabil cu trupa Taxi in Hard Rock Cafe - Music for Autism.

Cele mai indragite melodii ale trupei Taxi se vor auzi live, pe 9 septembrie, la Hard Rock Cafe, in cadrul unui concert ce face parte din campania Music For Autism! Fondurile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate in beneficul copiilor cu tulburari din spectrul autist.

Dan Teodorescu, solistul vocal al formatiei, a fost impresionat de suferinta copiilor de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Albatros” si doreste sa faca tot posibilul pentru a-i ajuta:

Video Dan Teodorescu
https://www.youtube.com/watch?v=9XqrI4f8yos

Activitatea de 15 ani a trupei TAXI inseamna peste o mie de concerte, o prezenta la Eurovision, opt albume, multe clipuri si nenumarate hituri. Liniile melodic revigorante si versurile imprevizibile, acide si ironice, transform orice recital al trupei TAXI intr-o experienta memorabila, de la care pleci cu fruntea descretita si refrenele inca in minte.

TAXI a luat fiinta in 1999 iar atuul formatiei a fost inca de la inceput carismaticul Dan Teodorescu. Parcursul trupei cuprinde multe elemente notabile: in 2000 TAXI a reprezentat Romania la Eurovision cu piesa “Luna”, melodie ce a propulsat trupa in topul preferintelor publicului. Anul 2000 a insemnat pentru TAXI si lansarea albumului “Trag un claxon”, un remarcabil succes de piata al momentului, mai ales datorita hit single-ului “Jumatatea mea”.

Concertul din 9 septembrie va veni insprijinul proiectului Music For Autism ce are ca scop strangerea de fonduri pentru utilarea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Albatros din Constanta. Institutia ofera terapii ajutatoare copiilor cu diverse tulburari si deficiente si are un efectiv 250 de copii diagnosticati cu autism, tulburari asociate si deficienta mintala. Finatarea obtinuta in urma concertului va servi la utilirea unei sali de muzica, cat si pentru achizitionarea altor materiale necesare in terapiile ce vizeaza integrarea profesionala si sociala. O alta parte a fondurilor stranse se vor directiona catre Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia-terapia cu cai pentru copiii cu dizabilitati.

Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi:
Categoria 1 – 40 lei cu loc la masa in fata scenei;
Categoria 2 – 30 lei cu loc la masa, in sala.

Dupa achizitionarea biletului cumparatorii sunt rugati sa isi rezerve masa direct la Hard Rock Cafe, apeland numarul: 021 206 62 61
https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Kompas in colaborare cu Music for Autism


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top