Noutăți și comunicate

Dan Byron și Doru Trăscău, invitati la concertul de lansare Grimus - Abandonic

26 mai 2022
Dan Byron și Doru Trăscău, invitati la concertul de lansare Grimus - Abandonic
Va reamintim ca formatia Grimus lansează noul album ABANDONIC printr-un concert live in club Quantic, vineri, pe 27 mai 2022. Invitați speciali vor fi Dan Byron și Doru Trăscău- Live Acoustic Duo.

Vineri seara, pe 27 mai, clujenii de la trupa Grimus revin la București pentru un nou concert și prezentând un nou album de studio – ABANDONIC! Concertul va avea loc în Quantic (șos. Grozăvești nr. 82) iar în deschidere vor cânta Dan Byron & Doru Trăscău în formula Live Acoustic Duo. Biletele la concert se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 65 de lei.

Grimus – Soarele (răsare și singur) (official video) https://youtu.be/3tj70sYB3F8
Abandonic s-a născut în anul 2020 în lockdown, în incertitudine și izolare, la distanță de tot ceea ce a însemnat normal până în acel moment. Majoritatea ideilor au fost compuse acustic, trimise colegilor de trupă și construite fără să ne întâlnim propriu-zis. Le-am păstrat în stadiul de machete până în punctul în care am reușit să ne întâlnim în studio și să le înregistrăm. Numele albumului se referă la teama de a fi abandonat și surprinde cumva atmosfera generală din piese, sunetul singurătății, neliniștii dar și al unei așteptări încremenite, o furie surdă. Unele versuri sunt repetate obsesiv, la fel cum rutina zilelor se reflecta în mod obsesiv în gânduri. Abandonic s-a definitivat în timp ce lumea pe care o știm a trecut de la pandemie la război, e o oglindă a nesiguranței noastre în fața unor evenimente pe care nu le putem controla. E speranța noastră la o lume mai vie, mai sinceră și mai puțin suferindă.
Grimus
Grimus – Apatrizi (official video) https://youtu.be/uTpE_Ph4kr0
Abandonic este primul album Grimus cu piese în totalitate în limba română. Acesta este deja disponibil pentru streaming și download digital pe rețelele de specialitate!

Stream & download ABANDONIC:
https://lnk.to/abandonic

https://www.youtube.com/grimusworld/
https://www.facebook.com/grimusworld/
https://www.instagram.com/grimusofficial/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top