Noutăți și comunicate

D'ale fetelor cu Pariului pe Prietenie in club Iron City

11 octombrie 2009
D'ale fetelor cu Pariului pe Prietenie in club Iron City
Inca din copilarie se iscau dispute intre fete si baieti... daca ele se jucau cu papusi, ei prefer au masinutele. Dintotdeauna fetele nu au fost intelese de baieti si intotdeauna ele au fost mai mature ca baietii cu cel putin trei ani. De cand e lumea-lume, cand fetele purtau palarii, erau delicioase... cand baietii purtau palarii, pareau prostanaci cu aere de intelectuali. Daca scrisorile fetelor erau roz, parfumate si pline de cerculete zambitoare... scrisorile baietilor erau albe, pragmatice si pline de prescurtari.

Pariul pe Prietenie de duminica 11 octombrie 2009, va fi o confruntare in care poeziile lui Mircea Cartare scu vor lupta impotriva liricii de dragoste a lumii. Muzica va apartine fetelor... baietii vor avea libertatea sa admire, sa aplaude si sa ovationeze. Daca va fi loc, se va dansa...

Se vor duela in texte: Mariana Modolea, Nicoleta Petrache, Emilia Danescu, Cora Sand si Sorin Teodoriu, George Dumitru, Teatrul InDArt.
Vor canta: Codruta Lojewski - Mihai Lojewski (Grupul Folk Cantos), Catalina Beta, Cipriana Serbu - Filip Serbu, Nicoleta Palarie, Laura Bandila, Cristina Andries.

Pentru prima data in public: grupul DOMINO cu Oana Cotu si Mariana Modolea.

Daca vreti sa va prindeti in joc, va asteptam la editia Pariului pe Prietenie numita D'ale fetelor.
Intrarea libera.


Mai multe detalii gasiti si pe http://www.bocancul-literar.ro/

Adresa clubului Iron City : strada Blanari nr. 21 (subsol) vis-a-vis de Club A
Rezervari dupa ora 17:00 la numarul 0721 223 343


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă