Noutăți și comunicate

Dacorum Biker Fest ll in perioada 18-20 septembrie la Cernica

18 septembrie 2009
Dacorum Biker Fest ll in perioada 18-20 septembrie la Cernica
Editia a II-a a festivalului Dacorum Biker Fest se va desfasura anul acesta in perioada 18-20 septembrie la Cernica.
"Ne incanta, ne bucura, abia asteptam - cuvinte mici si nu pentru prietenie sau adevar ci pentru frumusetea de loc cu care ne bucuram. Ca sa ajungem aici am urmarit legendele Sfantului Graal, misterele valahe, am rasfoit prin datinile poporului din neolitic si planurile de razboi ale unor luptatori neinfricati." Acestea sunt afirmatiile grupului Dac Motors ce ne prezinta pentru acest an, 2009, festivalul Dacorum Bikefest II ce se va desfasura pe perioada 18-19-20 septembrie la Baza de Agrement Cernica, cu o serie de concursuri interesante si concerte live in fiecare zi a evenimentului.

Pretul unui billet in cadrul festivalului va fi de 20 Ron de persoana.

Pentru cei care vor sa stie cum a aparut acest grup si acest festival numit Dacorum, unde si de ce va vom prezenta o scurta incursiune in istoria acestui fenomen "dacic".

DAC MOTORS reprezinta un nume de referinta in Motociclismul din Romania care garanteaza o participare semnificativa din partea comunitatii moto. Numarul membrilor cotizanti activi este de peste 40 fiind in continua crestere. Pe langa acestia exista un numar impresionant de prieteni si simpatizanti ai clubului.
Site-ul clubului: www.dacmotors.ro

Desi este infiintat din anul 2004 ca MC si din 2006 ca ONG, activitatile desfasurate sub aceasta titulatura, ca si Club Moto sau prin membrii lor, sunt cunoscute in comunitatea motociclistilor inca din anul 2002. Printre acestea pot fi enumerate actiuni de dezvoltare a motociclismului, conduita preventiva, reprezentari ale comunitatii in relatia cu politia rutiera, comemorari ale victimelor accidentelor de circulatie, actiuni caritabile actiuni de conservare a siturilor arheologice si a bogatiilor naturale in special cu scop ecologic si numeroase petreceri cu caracter moto, majoritatea cu scop umanitar.

Numarul mare de participanti, peste 2500, catalogheaza Dacorum Bike Fest I ca fiind una din cele mai de succed premiere in domeniul intrunirilor moto romanesti.
Pe parcursul festivalului oaspetii au avut parte de concerte rock sustinute de trupe reprezentative ale genului, concursuri specifice intrunirilor moto premiate cu echipamente de la cei mai buni producatori din respectivul domeniu precum si de marele premiu al Tombolei Dacorum, respectiv o motocicleta.
Daca concursurile de anul trecut au fost impresionante atat prin numarul participantilor cat si prin ideile inedite anul acesta ne asteptam la altele si mai iesite din comune, pline de haz si voie buna.
"Ne mandrim cu acest eveniment si cu raspunsul primit din partea vizitatorilor, motociclisti si nu numai, care au apreciat organizarea intregului eveniment si ne-au asigurat de participarea lor si la urmatoarea editie" afirma membrii grupului Dac Motors.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top