Noutăți și comunicate

Daca ai bilet la Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh intri gratuit la Romanian Rock Meeting

6 octombrie 2011
Daca ai bilet la Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh intri gratuit la Romanian Rock Meeting
Asa cum am anuntat zilele trecute, Promusic Events si revista Maximum Rock au pregatit cela mai tari surprize pentru fanii muzicii ROCK, astfel ca cei care isi achizitioneaza BILETE IN AVANS la concertele: ROMANIAN ROCK MEETING, U.D.O., AMON AMARTH - AS I LAY DYING - SEPTICFLESH, ICED EARTH vor fi rasplatiti.

Prima surpriza se adreseaza celor care si-au achizitionat bilete in avans la concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh din data de 19 noiembrie 2011 de la Arenele Romane, astfel, acestia pot intra gratuit la Romanian Rock Meeting. Tot ce trebuie sa faca este sa prezinte la intrare biletul achizitionat la concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh pana la data de 05 octombrie 2011.

Nelu Brindusan, producatorul acestor evenimente, a declarat: "Am decis sa oferim acest premiu celor care si-au achizitionat bilete in avans la concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh din doua motive. In primul rand vrem sa rasplatim efortul si interesul aratat celor care si-au achizitionat bilete in avans. In al doilea rand vrem sa le oferim posibilitatea celor care asculta alt gen muzical de a lua contactul cu o altfel de muzica si cred ca prin acest lucru putem largi orizonturile muzicale ale multor fani metal. Sunt sigur ca multi amatori de metale grele vor aprecia asta si pe viitor vor fi atenti si la alte formatii mai... hai sa spunem linistite. Surprizele noastre nu se opresc aici! Cei care isi achizitioneaza bilete in avans la concertele noastre pot profita atat de pretul mai mic la bilete, cat si de alte surprize pe care le vom anunta in scurt timp".

ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation va avea loc la Arenele Romane (locatie acoperita) in data de 9 octombrie si este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

Cele 4 formatii care vor participa la Romanian Rock Meeting sunt Pain Of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda), White Walls (Romania) si Goodbye To Gravity (Romania).

Programul evenimentului Romanian Rock Meeting va fi anuntat in zilele urmatoare!
Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/rockmeeting

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 48 lei pana la data de 3august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
- 125 lei (Special 2 persoane) Sold Out!
- 78 lei in perioada 4 august - 30 septembrie 2011
- 85 lei in perioada 1 octombrie - 8 octombrie 2011
- 155 lei (Special 2 persoane) / Oferta noua!
- 95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea
AICI

Eveniment sustinut de: XLAB Solution
Recomandat de : RockFM

Parteneri: Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let's Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Magomedia.ro, Radio 3 Net "Florian Pitis", Radio Nord Est Iasi, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de nisip, Rock4u.ro, Romania Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team, Metalsupport.ro, 4arte.ro

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top