Noutăți și comunicate

Cumpara un abonament la OST Mountain Fest 2011 si mai primesti unul gratis

25 iunie 2011
Cumpara un abonament la OST Mountain Fest 2011 si mai primesti unul gratis
In perioada 23 - 26 iunie 2011, toți cei care vor cumpăra un abonament pe 3 zile la OST Mountain Fest 2011, vor primi automat încă un abonament gratis.

Festivalului OST Mountain Fest va avea loc anul acesta în orașul Râșnov, județul Brașov, în weekend-ul 22 - 24 iulie 2011. Festivalul se va desfașura în curtea cetații Râșnov, o locație excelentă, cochetă și care oferă toate facilitățile din punct de vedere al accesului, al locului de campare și parcare, dar și a obiectivelor turistice aflate în vecinătate.

Cetatea Râșnov este atestată drept prima citadelă a cavalerilor teutoni pe teritoriul Transilvaniei, aflată pe ruinele vechiului castru roman Cumidava, cu o istorie de peste 2.000 de ani, OST Mountain Fest devenind primul festival din România organizat într-un astfel de spațiu aparte.

Această promoție este disponibilă doar la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's) și online pe http://www.biletoo.ro. In cazul în care comanda se face online, de pe http://www.biletoo.ro, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

Prețurile biletelor sunt de:
- 180 lei abonamentul/3 zile,
- 80 lei/zi.

În ziua concertului, la intrare:
- 200 lei abonamentul/3 zile,
- 90 lei/zi.

Sursa : Stay Metal Forever!
http://www.facebook.com/staymetalforever
http://www.myspace.com/staymetalforever



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top