Cumpara un abonament la OST Mountain Fest 2011 si mai primesti unul gratis

25 iunie 2011
In perioada 23 - 26 iunie 2011, toți cei care vor cumpăra un abonament pe 3 zile la OST Mountain Fest 2011, vor primi automat încă un abonament gratis.

Festivalului OST Mountain Fest va avea loc anul acesta în orașul Râșnov, județul Brașov, în weekend-ul 22 - 24 iulie 2011. Festivalul se va desfașura în curtea cetații Râșnov, o locație excelentă, cochetă și care oferă toate facilitățile din punct de vedere al accesului, al locului de campare și parcare, dar și a obiectivelor turistice aflate în vecinătate.

Cetatea Râșnov este atestată drept prima citadelă a cavalerilor teutoni pe teritoriul Transilvaniei, aflată pe ruinele vechiului castru roman Cumidava, cu o istorie de peste 2.000 de ani, OST Mountain Fest devenind primul festival din România organizat într-un astfel de spațiu aparte.

Această promoție este disponibilă doar la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's) și online pe http://www.biletoo.ro. In cazul în care comanda se face online, de pe http://www.biletoo.ro, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

Prețurile biletelor sunt de:
- 180 lei abonamentul/3 zile,
- 80 lei/zi.

În ziua concertului, la intrare:
- 200 lei abonamentul/3 zile,
- 90 lei/zi.

Sursa : Stay Metal Forever!
http://www.facebook.com/staymetalforever
http://www.myspace.com/staymetalforever