Noutăți și comunicate

Cumpara-ti din timp bilet la concertul Pain Of Salvation si castigi inca un bilet

16 iulie 2011
Cumpara-ti din timp bilet la concertul Pain Of Salvation si castigi inca un bilet
Duminică, 9 octombrie 2011, are loc la București Romanian Rock Meeting, eveniment în cadrul căruia poziția de headliner va fi ocupată de către suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane într-un cort special amenajat și încălzit printr-o instalație de climatizare de mare putere.

În cadrul acestu eveniment, Pain Of Salvation își va promova noul material discografic intitulat "Road Salt Two" ce va fi lansat în luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album "Road Salt One", lansat în 17 mai 2010.

Organizatorii evenimentului, Promusic Prod. & Events și Revista Maximum Rock vin în întâmpinarea fanilor care își achiziționează bilete în avans la aceste concert cu diverse concursuri interesante, unul dintre acestea fiind prezentat mai jos:

Fanii adevarați ai formațiilor își cumpără din timp bilete... și câștigă!

Fanii formației Pain Of Salvation au șansa să-și achiziționeze bilete la un pret incredibil de avantajos: 48 lei, mai mult, 25 de persoane care achiziționează aceste bilete speciale până la data de 31 iulie 2011 și trimit numele împreuna cu codul de bare de pe bilet la adresa de email: promo@promusicprod.ro (subiect: fan Pain Of Salvation) au șansa să câștige un billet (la alegere) pentru concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh sau la concertul U.D.O.

Câștigatorii vor fi anunțați pe această pagină pe data de 1 august 2011.

Reamintim că biletele pentru Romanian Rock Meeting se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:

- 48 lei până la data de 31 iulie 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
- 78 lei în perioada 1 august - 15 septembrie 2011
- 85 lei în perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
- 95 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achiziționează DOAR la intrarea în locația evenimentului.

O listă cu toate magazinele din tara unde găsiți bilete pentru acest concert se poate vedea la http://www.eventim.ro/ro/outlete/romania.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.promusicprod.ro
http://www.maximumrock.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top