Noutăți și comunicate

Cult of Occult - RUIN TOUR- in club Quantic

18 aprilie 2023
Cult of Occult - RUIN TOUR- in club Quantic
Cult of Occult, va susține un concert în Club Quantic din București, marți, 18 aprilie 2023, de la ora 20:00. Church of Cthulhu și Vandaal vor deschide evenimentul.


Informații despre eveniment

Bilete:
- 55 lei - acces general - presale – până pe 17.04.2023 inclusiv -> http://bit.ly/3WL8FGQ
- 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 18.04.2023 online și la intrare

CULT OF OCCULT este o trupă Sludge/Doom din Lyon (Franța), formată în 2011. Au lansat 4 albume complete din 2012, cel mai recent intitulat „Anti Life”. Acest concert face parte din turneul lor european „Ruin”. Cult of Occult canta pentru masele negre, sacrificii, ritualuri satanice, ceremonii întunecate și întâlniri necurate.
www.cultofoccult.com
http://cultofoccult.bandcamp.com
https://www.youtube.com/user/cultofoccult

Church of Cthulhu
Bazându-se pe chitare neacordate, linii de bas distorsionate, tobe groovy și voci agresive, Church of Cthulhu este adesea o călătorie uluitoare între straturi de doom subteran și pasaje psihedelice clare. De obicei la un tempo scăzut, dar cu explozii neașteptate de riff-uri clasice de stoner.

Vandaal
Inspirat de sunetul atrăgător al anilor 70 și de muzica tare și furioasă a anilor 90, Vandaal vrea să readucă sunetul murdar al pedalelor fuzz, al liniilor de bas grele și al tobelor care străpung urechile, dar cu o întorsătură psihedelică.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top