Noutăți și comunicate

Cronica lansare TAXI - Cele 2 cuvinte in Jukbox Club

28 februarie 2011
Cronica lansare TAXI - Cele 2 cuvinte in Jukbox Club
Cronica lansare TAXI - Cele 2 cuvinte in Jukbox Club
Cronica lansare TAXI - Cele 2 cuvinte in Jukbox Club
Pe album sau in concert, cu public sau intre prieteni, trupa Taxi trebuie sa cante.

O productie Jurnalul National si Cat Music, "Cele 2 cuvinte", noul album al trupei Taxi, a fost lansat pe 24 februarie, de Dragobete. Jurnalul National a fost distribuit in acea zi, impreuna cu cd-ul "Cele 2 cuvinte". De acum, albumul va fi disponibil in magazinele de specialitate.

In mod firesc, lansarea a fost sarbatorita printr-un concert, in aceeasi seara, la Jukbox Club. Biletele erau epuizate cu cateva zile inainte de eveniment. Aproximativ 1000 de oameni au fost alaturi de Taxi, la spectacolul care a durat doua ore si jumatate.

2-CronicalansareTAXI-Cele2cuvinteinJukboxClub_26181.jpg

Imediat dupa concert, au aparut primele comentarii si cronici.

Echipa de la "Neata cu Razvan si Dani" (venita la lansare in formula completa) a declarat Taxi ca fiind "una dintre cele mai curajoase trupe din showbiz-ul romanesc", pentru ca reuseste (sau macar incearca) sa spuna "Te iu", adica cele 2 cuvinte: http://neatza.a1.ro/invitati/Lansare-album-Taxi_5403.html.

Cancan a scris despre capacitatea solistului Dan Teodorescu de a face show, ignorandu-si propria stare fizica: http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz...oncertul-150992.html.

Comunitatea bloggerilor din Romania, cu sprijinul Tabu, a creat propria varianta a videoclipului "Cele doua cuvinte". Lansarea acestuia a avut loc in cadrul lansarii albumului. Bloggerii au urcat pe scena si au cantat melodia. Mai multe comentarii, in mod firesc, pe bloguri:
http://pandutzu.com/2011/02/trupa-taxi...cuvinte/,
http://www.bunescu.ro/2011/02/25/lansare-...doua-cuvinte/.

Desi clubul a fost plin, atmosfera a fost foarte intima. Vedete din showbiz (Razvan si Dani, Mihai Margineanu, Horia Brenciu, Smiley, Tudor - Fly Project, Serban - Animal X, Dan Bittman, Edi Petrosel, Kamara, Zoltan Andras - Sarmalele Reci, Zoli Toth - Sistem, trupa Mandinga, Gabriel Cotabita, Anca Lupes, Nicoleta Ilie si multi altii), jurnalisti, fani, admiratori, sustinatori, in general prieteni, numai prieteni, au fost alaturi de Taxi, intr-un moment important al carierei care numara deja 12 ani.

3-CronicalansareTAXI-Cele2cuvinteinJukboxClub_76810.jpg

4arte.ro descrie atmosfera ca fiind de sufragerie: "intr-un spatiu plin de prieteni ai trupei si nu numai... si invitatul principal al lansarii, Publicul, de toate varstele, de la cei mai mici, care ar fi trebuit sa fie in pat la ora lansarii albumului (vorba vine), pana la cei in in etate, care nu si-au ascuns afectiunea reciproca, doar era Dragobetele, nu? Tot nu v-am convins de ce spun in sufragerie?".

Putina lume stie ca de fapt concertul a continuat si dupa finalul oficial. Majoritatea publicului era deja la iesire, cand Cabral a aparut, dupa ce isi terminase emisiunea. Special pentru Cabral si pentru prietenii care inca mai puteau sa danseze si sa cante, cu Cabral pe scena, trupa Taxi a continuat concertul pana in jurul orei 2, expunand un repertoriu nebanuit de variat.

Medicamentul lui Dan Teodorescu este, cu siguranta, muzica, mai exact cantatul. Inainte de orice, Taxi este o trupa de concert. Ca sa o simti si ca sa o intelegi, trebuie sa o vezi cantand live. Trupa recunoaste ca succesul concertelor pe care le sustine nu e niciodata doar al sau. Jumatate se datoreaza oamenilor din sala, publicului. Chiar si curajul de a spune "te iu" tot de la public vine. Asadar, cele 2 cuvinte ii sunt adresat...

Multumim pentru fotografii Magic fm si Iconcert.ro

Sursa: Gala PR.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top