Noutăți și comunicate

Cristina Lupu lansează videoclipul ”The Elephant” la Point, in Bucuresti

26 aprilie 2024
Cristina Lupu lansează videoclipul ”The Elephant” la Point, in Bucuresti
Cristina Lupu va lansa vineri videoclipul piesei „The Elephant ”, cu un concert la Point, în București. Piesa va face parte din albumul de debut la care artista lucrează, în prezent.

Vorba englezească „to address the elephant in the room” e un mod ironic de a indica faptul că trebuie discutată o problemă evidentă, dar evitată de mult timp. Se pare ca elefantul a prins viață și personalitate în cântecul Cristinei, alergând de colo-colo prin sufragerie, în timp ce cuplul din poveste dansează, ocolindu-l cu indolență. Cuprinși într-un vals haotic în jurul elefantului, rămâne de văzut cine va ridica privirea și va avea curaj să spună lucrurilor pe nume. Asta vom afla vineri, pe 26 aprilie la Point, București, când Cristina Lupu va lansa videoclipul piesei „The Elephant”.

Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-cristina-lupu-the-elephant
«The Elephant» este al doilea single de pe album și e unul dintre preferatele mele. E un cântec simplu, destul de mură-în-gură, puțin obraznic, puțin jucăuș, puțin disperat. Un fel de «alo, nu va supărați», un tras de mânecă, poate un strigat de ajutor? Pentru mine e tot un cântec de dragoste.
Videoclipul îmi place mult! Elefantul din cameră apare la o cină între prieteni, unde lucrurile o iau un pic pe arătură. Nu va povestesc mai multe, fiindcă aș vrea să îl vedeți. În rol principal la cina asta este actrița Cosmina Stratan (mai bine nu se putea!), iar «prietenii» Cosminei sunt actorii Igor Babiac, Roxana Alexa (Școala de Film), Adriana Neagoe (Școala de Film) și cu mine. Regia este semnata de Florin Șerban, cu care am avut norocul să lucrez și la videoclipul piesei «Satellite», iar directorul de imagine este Ovidiu Mărginean. Foarte mult mi-a plăcut să lucrez cu toți acești oameni foarte profesioniști și talentați și premiați și aș mai face încă 243 de videoclipuri așa. Sunt foarte entuziasmată și abia aștept să vă arat ce a ieșit”
Cristina Lupu, despre videoclipul „The Elephant”.
Cristina Lupu este un artist independent, scrie cântece de dragoste și le cântă cu plăcere și altora. În 2015 urcă pe scenă Vocea României în echipa lui Tudor Chirilă, unde face primele lecții de canto; urmează o serie de cursuri particulare (chitară, canto, actorie, teoria muzicii), iar între 2020-2022 este studentă a Facultății de Compoziție, secția „Jazz”, la Universitatea Națională de Muzică din București.

În prezent lucrează la un album de piese originale (de dragoste!) sub titlul provizoriu de „Sweet Amnesia”, ce cuprinde o colecție de povești adunate de-a lungul câtorva ani neliniștiți. De ceva timp le testează în concerte intime prin grădinile și ceainăriile Bucureștiului, dar şi pe scene mai mari, la festivaluri ca „Electric Castle”, „Waha”, „Femei pe Mătăsari”, „Street Delivery”, “DWMT – La Conac”. Primul single, „Satellite”, lansat în luna iunie în Expirat, a ajuns deja în playlist-urile radiourilor.

„Sweet Amnesia” a luat naștere în urmă cu câțiva ani, în serile și nopțile albe petrecute cu chitara în brațe, după serviciu - un calup de cântece amestecate, uneori jucăuşe, uneori nostalgice, alteori ironice, nervoase, gălăgioase - un one-woman show (voce/chitară) confesiv, o privire pe gaura cheii în lumea unei fete oarecare.

Acesta e un eveniment marca BandBook. (www.bandbook.ro)

Link-uri utile:
Facebook: https://www.facebook.com/cristinalupu.music
Instagram: https://www.instagram.com/cristinalupu.music/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3ImcpX...
YouTube: https://www.youtube.com/@cristinalupu-music
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/cristina-lupu/1581132511


Evenimente recomandate

Top