Noutăți și comunicate

Cristina Alexandra Andries, Catalina Beta si Grupul Folk NOI in Iron City

30 august 2009
Cristina Alexandra Andries, Catalina Beta si Grupul Folk NOI in Iron City
Pariurile pe Prietenie devin pe timp ce trece o realitate, caci ele se afla deja de ceva vreme sub reflectoarele atentiei dvs. Si uite cum latentele devin actualitati, iar cuvintele se transforma in lucruri. La randul lor, lucrurile capata multumita dvs. o anumita aura, ca un launtru stramutat in afara misterului din fiecare duminica de intalnire.

Descurajante la inceput, evenimentele Pariului pe Prietenie te-au cucerit treptat, in ciuda rezistentelor si al neincrederii resimtite in prima iarna. Participarea diferita a fiecaruia s-a unit in cele din urma intr-un ansamblu unitar de compozitii mozaicale, nuantate colorat, nedepasind granita muzicii si literaturii.

Pariu pe Prietenie, eveniment al juxtapunerii, iscusit in realizarea unor colaje de realitati coexistente, reuseste ansamblarea in rama aceleiasi clipe ce stinge departarile, le da un prestigiu neasteptat si graiul unei existente necontestate.

Site-ul Bocancul - Literar si partenerii sai va invita sa petrecem impreuna sarbatoarea Sfantului Alexandru, duminica 30 august 2009, orele 18:00, la Iron City, impreuna cu Cristina Alexandra Andries, Catalina Beta si Grupul Folk NOI, respectiv Titus Constantin Cojocaru si Iulia Mitrea.

Intrarea libera iubitorilor de cultura.
Mi multe detalii pe http://www.bocancul-literar.ro/Forms/CreatieLiterara/DetaliiCreatie.aspx?id=18369

Adresa clubului Iron City, strada Blanari nr. 21 (subsol) vis-a-vis de Club A
Rezervari dupa ora 17:00 la numarul 0721223343


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top